Επικίνδυνη κλίση τοιχίου και πτώση τμήματος στο Αρχαίο Γυμνάσιο του Ξυστού επί της οδού Θεοκρίτου

ΚΩΣ:

Επικίνδυνη κλίση έχει πάρει εδώ και αρκετούς μήνες, το τοιχίο της περίφραξης στην βόρεια πλευρά του Αρχαίου Γυμνασίου του Ξυστού, επί της οδού Θεοκρίτου. Ως εκ τούτου κάτοικοι, ένοικοι και ιδιοκτήτες των γειτονικών σπιτιών αλλά και ξένοι επισκέπτες του συγκεκριμένου αρχαιολογικού χώρου, αντιμετωπίζουν καθημερινά τον κίνδυνο που ελλοχεύει από την σταδιακή διάβρωση του εδάφους και από την πιθανή κατολίσθηση που μπορεί ανά πάσα στιγμή να προκύψει! Όπως επισημαίνει στην κάμερα του Kos tv, ο ιδιοκτήτης οικίας επί της οδού Θεοκρίτου κ. Δημήτρης Σισώης, η εφορεία αρχαιοτήτων και οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου, πρέπει άμεσα να παρέμβουν και να επιληφθούν της κατάστασης, με έργα αντιστήριξης, προτού το τοιχίο καταρρεύσει και δημιουργηθούν δυσάρεστες καταστάσεις.
Να σημειωθεί επίσης ότι υπάρχει άμεσος κίνδυνος και για τα παρακείμενα σπίτια καθώς από την κλίση του τοιχίου και την διάβρωση του εδάφους επηρεάζεται άμεσα και η στατικότητα των κατοικιών της περιοχής.

πηγή: https://www.kostv.gr/

Latest..

Έμιλι Ραταϊκόφσκι και Τίνα Κουνάκεϊ: Δείχνουν τα καλλίγραμμα σώματά τους στην παραλία – Δείτε φωτογραφίες

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]

Διευκρινίσεις από το τουρκικό ΥΠΕΞ για τις θεωρήσεις – εξπρές σε Ελληνικά νησιά | «Να αναβαθμιστεί ο τελωνειακός & διαβατηριακός έλεγχος για να μην αντιμετωπίζουν οι πολίτες μας δυσκολίες»

ΚΩΣ: Περαιτέρω διευκρινίσεις για την βίζα εξπρές, που συζητήθηκε και αποφασίστηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Ρετζέπ … [Read More...]