ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ: ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΔΟΣΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΧΙΟΣ :
Στις 25 Νοεμβρίου 2023, στις 10:00 π.μ., ο Σύλλογος Φίλων Βιβλιοθήκης Κοραή διοργανώνει ένα επιμορφωτικό σεμινάριο με κεντρικό θέμα: “Σχολείο, Οικογένεια και Σχολική Επίδοση”. Το σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης και θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Συνεδρίων – Conference Room.
Σκοπός της εκδήλωσης είναι να αναδείξει τη σημασία της αλληλεπίδρασης μεταξύ του σχολικού περιβάλλοντος και της οικογένειας στην επίδοση και την ανάπτυξη των μαθητών. Στο πλαίσιο του σεμιναρίου, έμπειροι εισηγητές και ειδικοί θα αναλύσουν τρόπους ενίσχυσης της σχολικής επίδοσης μέσα από τη συνεργασία και την υποστήριξη των γονέων.
Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία σε εκπαιδευτικούς να ενημερωθούν για νέες μεθόδους και πρακτικές που μπορούν να εφαρμόσουν στο εκπαιδευτικό τους πλαίσιο. Ο Σύλλογος Φίλων Βιβλιοθήκης Κοραή, με αυτή την πρωτοβουλία, επιδιώκει να συμβάλει στη δημιουργία ενός πιο στενού δεσμού μεταξύ σχολείου και οικογένειας, καθώς και στη βελτίωση της ποιότητας της εκπαίδευσης.

Latest..

Νορβηγία: Αναμένεται σήμερα η αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους, σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]