Επίσκεψη δύο Ιταλίδων δημοσιογράφων στην Κω, με πρωτοβουλία του Γραφείου Τουριστικής Προβολής Δήμου Κω

ΚΩΣ: Οδοιπορικό Ιταλίδων δημοσιογράφων στην Κω
Στην Κω βρίσκονται δύο ιταλίδες δημοσιογράφοι με πρωτοβουλία του Γραφείου Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης του Δήμου Κω. Σκοπός του ταξιδιού να καταγράψουν μέσα από άρθρα και ρεπορτάζ, την ιστορία του νησιού, την γαστρονομία, τα τοπικά προϊόντα και τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού ώστε να προβάλλουν την Κω στην Ιταλική αγορά.
Οι δημοσιογράφοι, είχαν την ευκαιρία να αποκομίσουν γαστρονομικές εμπειρίες, να πάρουν μια γεύση από τις πολιτιστικές και τουριστικές διαδρομές του νησιού, τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, να γευτούν τα τοπικά μας προϊόντα και να επισκεφθούν παραγωγικές μονάδες του πρωτογενή τομέα.
Η αντιδήμαρχος τουρισμού Σέβη Βλάχου, υποδέχθηκε τις δημοσιογράφους στο Ασκληπιείο, συνομίλησε μαζί τους για την προβολή της Κω στα Ιταλικά Μ.Μ.Ε που εργάζονται, ενώ τις διαβεβαίωσε πως το γραφείο τουριστικής προβολής του Δήμου της Κω, θα τους δώσει όλο το έντυπο και ηλεκτρονικό αρχείο που αφορά στην Κω. Τέλος η αντιδήμαρχος ευχαρίστησε θερμά τους επιχειρηματίες που συνέβαλαν στη φιλοξενία των δημοσιογράφων.

https://www.kostv.gr/nea/tourismos/24217-episkepsi-dyo-italidon-dimosiografon-stin-ko-me-protovoulia-tou-grafeiou-touristikis-provolis-dimou-ko

Latest..

Έχουν το τέλος που τους έπρεπε

ΧΙΟΣ : Ανεμομαζώματα, διαολοσκορπίσματα. Έτσι το λένε στο χωριό μου και δεν αφορά μόνο τους τζογαδόρους της τσόχας. Αφορά γενικώς τους σαλταδόρους της ζωής και τους λογής-λογής … [Read More...]