ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΑΙΓΑΙΟΥ & ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΙΣ ΟΙΝΟΥΣΣΕΣ

ΧΙΟΣ : Την επόμενη Τρίτη, 20 Ιουνίου, οι Οινούσσες θα υποδεχτούν δύο σημαντικά πρόσωπα που συνδέονται με έργα και ανάπτυξη για το νησί. Πιο συγκεκριμένα, ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλης Κουτουλάκης και ο Πρόεδρος του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Δρ. Γιώργος Δημ. Πατέρας θα επισκεφθούν το νησί.

Η επίσκεψη θα περιλαμβάνει συνάντηση με τον Δήμο και την ΑΕΝ Οινουσσών, ενώ θα πραγματοποιηθεί επίσης αγιασμός στη νέα Αφαλάτωση, η οποία πραγματοποιήθηκε χάρη στη χορηγία της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής.
Ο κ. Κουτουλάκης και ο Δρ. Πατέρας θα συμμετέχουν σε ευρεία συζήτηση με τους κατοίκους του νησιού, ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες σχετικά με τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και τα θέματα που αφορούν τη νησιωτική πολιτική γενικότερα. Πρόκειται για μια ευκαιρία να καταγραφούν οι ανησυχίες και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι νησιωτικές κοινότητες και να ενταχθούν στην πολιτική ατζέντα.
Η επίσκεψη των δύο κορυφαίων αξιωματούχων αναμένεται να εστιάσει στην ενδυνάμωση της νησιωτικής πολιτικής, με στόχο την αειφόρο ανάπτυξη των νησιωτικών περιοχών, την προώθηση της ναυτιλίας και την ενίσχυση των τοπικών κοινωνιών.

Latest..

Αύξηση της ΚΑΠ, σχολείο Βρίσας και Ειδικός Σχολείο στη συνάντηση Βέρρου με Αν. Υπουργό Εσωτερικών

ΛΕΣΒΟΣ: Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιο, είχε ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βερρος στο πλαίσιο την παρουσίας του αυτές τις μέρες στην … [Read More...]