ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΣ ΣΤΗΝ ΠΜ ΧΙΟΥ

ΧΙΟΣ :
Επίσκεψη στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου θα πραγματοποιήσει το μεσημέρι της Δευτέρας 26 Ιουνίου 2023 αντιπροσωπεία από την Πρεσβεία της Δημοκρατίας της Κορέας, με επικεφαλής τον Πρέσβη Jung Il LEE, στο πλαίσιο επίσκεψής του στη Χίο. 

Κατά την επίσκεψη στην Πανεπιστημιακή Μονάδα της Χίου ο Πρέσβης θα συναντηθεί με τους Κοσμήτορες της Σχολής Επιστημών της Διοίκησης Καθηγήτρια Μαρία Λεκάκου και της Πολυτεχνικής Σχολής Αν. Καθηγητή Πέτρο Καβάσαλη και θα συζητήσει μαζί τους για θέματα και προοπτικές διεθνούς συνεργασίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου με Ιδρύματα της Κορέας.

Η επίσκεψη θα πλαισιωθεί με εκδήλωση παρουσίασης της κορεάτικης κουζίνας και μάθημα μαγειρικής (cooking class), στο οποίο μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας θα παρασκευάσουν κορεάτικα εδέσματα υπό τις οδηγίες του σεφ της Πρεσβείας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο φουαγιέ του αμφιθεάτρου ‘Γιάννης Καράλης’ στις 16:00 και η παρακολούθησή της είναι ελεύθερη στο κοινό.

Latest..

Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας μέχρι και 6 βαθμών Κελσίου – Οι περιοχές με βροχές και καταιγίδες

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]