Επίσκεψη ΥΕΘΑ Νίκου Δένδια στο οχυρό της Ψερίμου.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

<!–
Error: wp_booster error:
td_api_base::get_key : a component with the ID: single_template_9 Key: show_featured_image_on_all_pages is not set.
/home/kalymnos/public_html/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_api.php (rara-error)
–>
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας συνέχισε σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη 2 Μαΐου 2024, την επίσκεψή του σε νησιά των Δωδεκανήσων της ΖΕ 80 ΑΔΤΕ, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Δημήτριο Χούπη και τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Γεώργιο Κωστίδη.
Ειδικότερα το πρωί επισκέφθηκε, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγο Εμμανουήλ Θεοδώρου και τον Διοικητή της 80 ΑΔΤΕ Ταξίαρχο Παύλο Ανδρικόπουλο, το Επιτηρητικό Φυλάκιο του Στρατού Ξηράς στην Ψέριμο, όπου διεπίστωσε το υψηλό ηθικό των στελεχών και των οπλιτών, και αντάλλαξε ευχές για το Πάσχα.
Στη συνέχεια, ο Νίκος Δένδιας μετέβη στην Ιερά Μονή Ιωάννου Θεολόγου στην Πάτμο, όπου παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία, ξεναγήθηκε στο Μουσείο της Ιεράς Μονής, καθώς και στο Σπήλαιο της Αποκαλύψεως και την τελετή του Νιπτήρος. Ακολούθως θα επισκεφθεί το Επιτηρητικό Φυλάκιο Λειψών.

Latest..

Επαναστάτης ή… επαναστατημένος;

ΧΙΟΣ : "Όλες οι επαναστάσεις καταλήγουν στην κατάκτηση της ανεγκέφαλης Κυρίας της Εξουσίας.Αυτή η κατάκτηση, ως γνωστόν, δημιουργεί Δίκαιον, μακράν, των ονειρικών στόχων μιας … [Read More...]