Επιτακτική η ανάγκη καθαρισμού του ποταμού Σεδούντα – Επιστολή στον Περιφερειάρχη

ΛΕΣΒΟΣ:

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πλωμαρίου απέστειλε την παρακάτω επιστολή στον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, κ. Κώστα Μουτζούρη ενημερώνοντας τον για την επιτακτική ανάγκη καθαρισμού του ποταμού Σεδούντα.
Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει τα εξής:
«Κύριε Περιφερειάρχα ύστερα από όσα συμβαίνουν σε όλη τη χώρα μας με δυστυχώς κόστος ανθρώπινων ζωών και περιουσιών και ασύλληπτων καταστροφών πρέπει να δούμε σοβαρά το θέμα του ποταμού Σεδούντα.
Τα μικροφράγματα που υπάρχουν κατά μήκος του ποταμού έχουν να καθαριστούν πολλά χρόνια. Είναι επιβεβλημένη ανάγκη να αφαιρεθούν τα φερτά υλικά ώστε να βοηθήσουν σε μια νεροποντή».

Previous articleΔιαψεύδει τον Κ. Μπλάνη ο Δήμος Μυτιλήνης για το θέμα των καναλιών και τη δωρεά Κουφέλου Ιδρυτής και διαχειριστής του blog. Επαγγελματίας Φωτορεπόρτερ και αρθρογράφος-blogger.

Latest..

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Νέος πρόεδρος ο Στέφανος Κασσελάκης ή η Έφη Αχτσιόγλου – Σήμερα (24/09) ο δεύτερος γύρος

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]

ΑΝΤΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΦΩΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

ΧΙΟΣ : O Συνδυασμός «Χίος Μπροστά» με επικεφαλής τον Γιάννη Καραβασίλη έχει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για μετατροπή των δημοτικών κτιρίων σε πράσινων κτιρίων, τα οποία θα φωτίζονται … [Read More...]