Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή κόσμου ολοκληρώθηκαν οι 3 παραστάσεις “ΜΙΚΡΟΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ” του Δημήτρη Ψαθά από την Θεατρική Ομάδα Καλύμνου (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή κόσμου ολοκληρώθηκαν την Τετάρτη 9 Αυγούστου οι τρεις(3) παραστάσεις “ΜΙΚΡΟΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ” του Δημήτρη Ψαθά που ανέβηκαν απότην Θεατρική Ομάδα Καλύμνου στο Ανοιχτό Θέατρο Χώρας Καλύμνου
Μετά το τέλος της Παράστασης οι θεατές που για μία ακόμη φορά γέμισαν το Ανοιχτό Θέατρο Χώρας όρθιοι καταχειροκρότησαν τους συντελεστές της Παράστασης.
Ένα έργο που με επαγγελματισμό, ταλέντο τα μέλη της Θεατρικής Ομάδας Καλύμνου το ερμήνευσαν με τον καλύτερο τρόπο. Το Ανοιχτό θέατρο Χώρας πλημμυρίσει από χρώμα, μουσική, πικάντικες ατάκες αλλά και… Γνωριμίες, μπερδέματα, και φυσικά σκόρπισε ΓΕΛΙΟ στον κόσμο που απόλαυσε μία εξαιρετική και ποιοτική παράσταση.
Δείτε φωτογραφίες και video που ετοίμασε ο Μάμας Χαραμαντάς
Ολοκληρώθηκαν την Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023 οι παραστάσεις “ΜΙΚΡΟΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ” από την Θ.Ο.Κ
Watch this video on YouTube

Latest..

Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας μέχρι και 6 βαθμών Κελσίου – Οι περιοχές με βροχές και καταιγίδες

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]