ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΟ 3Ο ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΣΤΗ ΧΙΟ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΥΟ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

ΧΙΟΣ : Ολοκληρώθηκε το τρίτο πρακτικό μέρος της σχολής προπονητών στη Χίο το προηγούμενο τριήμερο, με επιτυχία και συμμετοχή από δύο καταξιωμένους προπονητές.

Ο couch και καθηγητής Καλαθοσφαίρισης στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών, κ. Κώστας Μίσσας και ο couch και Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ομάδας Νεανίδων,  Γιάννης Κτιστάκης, παρέδωσαν τα μαθήματά τους στους συμμετέχοντες την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή.

Το πρώτο μέρος των μαθημάτων πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του ΦΟΒ. Το δεύτερο μέρος των μαθημάτων πραγματοποιήθηκε στο Βούρειο Α.Κ.Λ. και το τρίτο στο Κλειστό Γυμναστήριο Χίου.

Τα θεωρητικά μαθήματα της σχολής πραγματοποιούνται διαδικτυακά και θα συνεχιστούν μέχρι την ολοκλήρωση της σχολής.

Η σχολή προπονητών στη Χίο αποτελεί μια σημαντική πρωτοβουλία, καθώς παρέχει στους προπονητές την ευκαιρία να εξοικειωθούν με τα πιο σύγχρονα εργαλεία και τεχνικές στον χώρο του αθλητισμού. Επιπλέον, η σχολή προσφέρει στους προπονητές την ευκαιρία να επεκτείνουν τις γνώσεις τους σε διάφορα αθλήματα και να ανταλλάξουν εμπειρίες μεταξύ τους.

Latest..

SUPERRUNNER JET: από την Τρίτη 4 Ιουλίου κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 7.00 από Θεσσαλονίκη. Λήμνο σε 4 ώρες και 10 λεπτά.

ΛΗΜΝΟΣ: Φέτος το καλοκαίρι το SUPERRUNNER JET με δυνατότητα μεταφοράς 800 επιβατών και 140 οχημάτων θα σας ταξιδεύει με ταχύτητες Jet από τη Θεσσαλονίκη σε 5 μοναδικούς προορισμούς … [Read More...]

Ο.Λ.Σ.Υ. : Με επιτυχία η εκδήλωση με θέμα , «Η μετανάστευση των Λημνίων και το λιμάνι του Πειραιά».

ΛΗΜΝΟΣ: Η Ομοσπονδία Λημνιακών Συλλόγων την Κυριακή 28 Μαΐου 2023 διοργάνωσε εκδήλωση με θέμα «Η μετανάστευση των Λημνίων και το λιμάνι του Πειραιά». Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην … [Read More...]