Έρχεται έκτακτο δώρο Πάσχα – Ποιοι θα είναι δικαιούχοι

ΛΕΣΒΟΣ:

Με την ακρίβεια να επιμένει και πιέζει τα εισοδήματα των νοικοκυριών, στο τραπέζι βρίσκεται η χορήγηση μιας νέας έκτακτης ενίσχυσης στις πιο ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού το Πάσχα, όπως αναφέρουν Τα Νέα.Την ίδια στιγμή, στις 22 Μαρτίου η κυβέρνηση αναμένεται να ανακοινώσει τη νέα αύξηση του κατώτατου μισθού, ο οποίος θα βρεθεί πάνω από τα 800 ευρώ και θα τεθεί σε ισχύ από την 1η Απριλίου.
Το «παράθυρο» ενός νέου «δώρου Πάσχα» στους ευάλωτους άνοιξε ο υπουργός Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης, αναφέροντας ότι είναι σε «συνάρτηση με την πρόοδο της οικονομίας».
Οι προϋποθέσεις
Η πορεία των φορολογικών εσόδων αλλά και η ανακοίνωση του ΑΕΠ του 2023 στις 7 Μαρτίου αναμένεται να «κλειδώσουν» τις αποφάσεις της κυβέρνησης για τη χορήγηση μιας νέας έκτακτης ενίσχυσης στα ευάλωτα νοικοκυριά το Πάσχα. Μέχρι τα τέλη Μαρτίου, σύμφωνα με Τα Νέα, αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με το ύψος του επιδόματος και των αριθμό των δικαιούχων.

Latest..

Μαρίνα Σάττι στην Eurovision 2024: «Στην σκηνή μαζί της θα βρίσκονται ένα κορίτσι και τρία αγόρια»

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]