Εργατικό Κέντρο Β.Σ. Δωδ/σου: Αίσχος – Δουλειά μέχρι τα 74 και 16 ώρες την ημέρα

ΚΩΣ: Δια στόματος υπουργού εργασίας Γεωργιάδη, η κυβέρνηση της ΝΔ προτίθεται να φέρει νομοσχέδιο που θα επιτρέπει!!!!!!! στον εργαζόμενο να δουλεύει μέχρι και 16 ώρες την ημέρα. Με βάση, όπως μας πληροφόρησε, την εναρμόνιση οδηγίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης δλδ της Ένωσης των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, στην χώρα μας.
Ελευθερία επιλογής!! θα έχει ο εργαζόμενος, που δεν τα βγάζει πέρα με έναν μισθό πείνας, να δουλεύει από ήλιο σε ήλιο μέχρι τα 74 κι αυτό παρουσιάζεται ως πρόοδο από την κυβέρνηση, που συνεχίζει ακάθεκτη να στήνει στον τοίχο εργατικά δικαιώματα και κατακτήσεις.
Είναι βαθιά νυχτωμένοι αν νομίζουν ότι οι εργαζόμενοι και τα σωματεία τους θα αποδεχτούν αμαχητί την σύγχρονη σκλαβιά, για να κερδίζουν οι μεγάλοι εργοδότες.
Δεν θα μας γυρίσουν πίσω στον μεσαίωνα!
Απαιτούμε να μην τολμήσει η κυβέρνηση να φέρει το απαράδεκτο νομοσχέδιο στην Βουλή.
Το Εργατικό Κέντρο Β.Σ.Δ απευθύνει κάλεσμα σε όλα τα σωματεία και τους εργαζόμενους να υψώσουμε τοίχο αντίστασης, ο δρόμος του αγώνα είναι μονόδρομος.
Να απαιτήσουμε με βάση τις δικές μας ανάγκες
• 35ωρο – 7ωρο-5νθημερο.
• Γενναίες αυξήσεις στους μισθούς και στις συντάξεις.

Η Διοίκηση
10/08/23

Latest..

Αύξηση της ΚΑΠ, σχολείο Βρίσας και Ειδικός Σχολείο στη συνάντηση Βέρρου με Αν. Υπουργό Εσωτερικών

ΛΕΣΒΟΣ: Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιο, είχε ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βερρος στο πλαίσιο την παρουσίας του αυτές τις μέρες στην … [Read More...]