Εθελοντές πυροσβέστες: Έφθασε και στη Σάμο η δωρεά εξοπλισμού

ΣΑΜΟΣ: “Έπειτα από προσπάθειες πολλών ετών, όλα τα μέλη μας νιώθουν μεγάλη περηφάνια που ο σύλλογός μας επιλέχθηκε μαζί με άλλους 28 συλλόγους – ομάδες από όλη την Ελλάδα για να επιχορηγηθεί με υλικό εξοπλισμό μέσω του προγράμματος Ενισχύσεις Εθελοντικών Ομάδων Δασοπροστασίας 2022-2024, που δημιούργησαν οι ΜΚΣ ΔΕΣΜΟΣ – WWF Hellas – HIGGS” αναφέρουν με χαρά οι υπεύθυνοι του Συλλόγου Εθελοντών Πυροσβεστών Υδρούσσας Σάμου “Ο Διόνυσος”.Εθελοντές δασοπυροπροστασίας: Ενίσχυση με εξοπλισμό και στη Σάμο από Δεσμό-WWF-HIGGS

Το πρόγραμμα αυτό χορηγείται χάρη στη μεγάλη υποστήριξη του Ιδρύματος Αθήνας Ι. Μαρτίνου, του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση και της Εθνικής Τράπεζας.
Processed with MOLDIV
Ο εξοπλισμός που παρέλαβε ο τοπικός σύλλογος αποτελείται από:
12 κράνη δασοπυρόσβεσης
12 γυαλιά και φακούς στο κράνος
18 στολές δασοπυρόσβεσης
12 γάντια δασοπυρόσβεσης
12 μάσκες δασοπυρόσβεσης με φίλτρα
12 μπότες δασοπυρόσβεσης
2 σκαπτικά πολυεργαλεία τύπου Gorqui
1 επινώτιο πυροσβεστήρα
1 ασύρματο πομποδέκτη αυτοκινήτου με κεραία
Κιτ Προγραμματισμού πομποδεκτών
1 αλυσοπρίονο Husqvarna 365 xp
δοχείο Combi.
Το Δ.Σ του Συλλόγου και όλα τα μέλη εκφράζουν “τις θερμότερες ευχαριστίες τους σε όλους σας, ευχόμαστε να είστε όλοι πάντα καλά και να συνεχίσετε να προσφέρετε αυτό το τεράστιο έργο που κάνετε για τους εθελοντές πυροσβέστες, ειδικά σε ακριτικά νησιά και μικρά χωριά, όπως είμαστε εμείς.
Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που αναγνωρίσατε τους κόπους μας και την αξία μας και δεσμευόμαστε ότι η δωρεά σας θα μας δώσει μεγάλη δύναμη και ουσιαστική βοήθεια για να συνεχίσουμε την εθελοντική μας προσπάθεια για την προστασία του φυσικού μας περιβάλλοντος και της ανθρώπινης ζωής και περιουσίας”.

Latest..

Χουλιγκανισμός στην Ευρώπη: Τα αιματηρά περιστατικά που οδήγησαν σε μηδενική ανοχή και υπερσύγχρονους νόμους

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]