Έτοιμη η μελέτη του έργου για την ασφαλτόστρωση του δρόμου από Κλειώ-Τσόνια

ΛΕΣΒΟΣ:

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης παρουσίασε και παρέδωσε σήμερα στον Πρόεδρο της Κλειούς Γιώργο Καπιωτέλλη την τεχνική μελέτη του έργου «Ασφαλτόστρωση οδού από συμβολή με Δημοτική Οδό Κλειώ – Τσόνια, έως Οικισμό Τσόνια» , παρουσία του Αντιδημάρχου Δυτικής Λέσβου Ανδρέα Αξή και στελεχών της Τεχνικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας. Η μελέτη αποτελεί μία κοινωνική προσφορά της Περιφέρειας προς την τοπική κοινωνία.Πρόκειται για ένα έργο προϋπολογισμού 251.000 €, το οποίο θα διευκολύνει την πρόβαση επισκεπτών και κατοίκων, τόσο στο λιμάνι όσο και στον οικισμό Τσόνια και αποτελεί διαχρονικό αίτημα της τοπικής κοινωνίας εδώ και δεκαετίες.
Ο Περιφερειάρχης δήλωσε σχετικά:
« Είναι ένα αίτημα διαχρονικό της τοπικής κοινωνίας και έχει αναπτυξιακό χαρακτήρα καθώς βελτιώνοντας την πρόσβαση προς τον οικισμό Τσόνια, αυξάνεται η επισκεψιμότητα σε μια από τις πλέον γραφικές και όμορφες περιοχές της Λέσβου. Αυτός είναι ο στόχος μας ως Περιφερειακή Αρχή και έτσι θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε και στην επόμενη θητείας μας, αν μας επιλέξει ο λαός του Βορείου Αιγαίου. Κοντά στον πολίτη, στα προβλήματα του και προς όφελος του».
Ο Πρόεδρος της Κλειούς έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Περιφερειάρχη για το έργο αυτό καθώς αποτελεί προτεραιότητα για μας και χρόνια παλεύουμε.  Διευκολύνεται η πρόσβαση στα Τσόνια με ότι αυτό συνεπάγεται. Θέλουμε τέτοια έργα που να αφορούν την καθημερινότητα μας και να μας βοηθούν στην πράξη».
Τις ευχαριστίες του προς τον Περιφερειάρχη εξέφρασε και ο Αντιδήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ανδρέας Αξής, σημειώνοντας την σημαντικότητα του έργου για την περιοχή.
 

Latest..

Σεισμός τώρα 4,1 Ρίχτερ στην Τρίπολη

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]

Αισώπου μύθοι μέρος 34ο

ΧΙΟΣ : Κόραξ νοσῶν    Κόραξ νοσῶν ἔφη τῇ μητρί· «Μῆτερ, εὔχου τῷ θεῷ καὶ μὴ θρήνει». Ἡ δ’ ὑπολαβοῦσα ἔφη· «Τίς σε, ὦ τέκνον, τῶν θεῶν ἐλεήσει; τίνος γὰρ κρέας ὑπὸ σοῦ … [Read More...]