Ετοιμόρροπο κτήριο- κίνδυνος στη Μυτιλήνη…. &.Πάμε και όπου βγει&.

ΛΕΣΒΟΣ:

Λίγες μόνο μέρες μετά την τραγωδία των Τεμπών, η ανθρώπινη ζωή στην καθημερινότητα φαίνεται πως εξακολουθεί να είναι αφημένη στην τύχη της.Σε κεντρικό δρόμο της Μυτιλήνης, στην οδό Ασκληπιού και μάλιστα ανάμεσα σε δυο νηπιαγωγεία της περιοχής, αυτό το ακραία επικίνδυνο ετοιμόρροπο κτίριο αναμένει τα  τελευταία τέσσερα χρόνια το αυτονόητο, την κατεδάφισή του.
Αντί όμως οι υπεύθυνοι του δήμου να προβούν στην κατεδάφιση του, ανήρτησαν μια μεγάλη πινακίδα, που γράφει «Προσοχή κίνδυνος!».  
Η εικόνα τα λέει όλα! Δηλαδή τι ακριβώς να προσέξει ο κόσμος;
Να μην περνάει από ένα τόσο κεντρικό δρόμο στον οποίο δεν απαγορεύεται η διέλευση;
Ας ελπίσουμε κι ας ευχηθούμε να μην χρειαστεί να αναλάβει την «πολιτική ευθύνη» για την αδιαφορία του ο Δήμαρχος, γιατί τότε θα έχει συντελεστεί  άλλο ένα δράμα  που θα παρακολουθούμε στις τηλεοράσεις μας.
Είναι απλά θέμα χρόνου…

Latest..

ΑΜΕΣΗ ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ «ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΕΩΝ ΓΕΩΡΓΩΝ» ΤΟΥ ΠΑΑ 2014–2020

ΧΙΟΣ : Στο Βόρειο Αιγαίο των μυρίων προβλημάτων, του έντονου δημογραφικού προβλήματος, των λιγοστών ευκαιριών, της ανεργίας που ολοένα και ανεβαίνει, αποτελεί αδήριτη ανάγκη η … [Read More...]

Οριστικοποιήθηκαν τα αποτελέσματα της απογραφής πληθυσμού 2021- Μόνιμος Πληθυσμός Καλύμνου 17.752 (Άνδρες 8.748-Γυναίκες 9.004)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Οριστικοποιήθηκαν τα αποτελέσματα της απογραφής μόνιμου πληθυσμού-κατοικιών 2021 και δόθηκαν στη δημοσιότητα την περασμένη Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023 από την … [Read More...]