ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΗ: “ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΥΡΙΤΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ, ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.”

ΚΩΣ: Εργαζόμενη, στον ιδιωτικό τομέα, σύζυγος, μητέρα, ενεργός πολίτης με ευαισθησίες για τον συνάνθρωπο και το νησί μας, είναι αποφασισμένη να δώσει από τον χρόνο της όσες δυνάμεις έχει για τον τόπο μας.
«Η πρόταση του Γιώργου Κυρίτση, να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, είναι μεγάλη τιμή για μένα.
Τον εμπιστεύομαι απόλυτα γιατί έχει αποδείξει ότι αγαπά το νησί μας και έχει σχέδιο αλλά και τις ικανότητες να κάνει πράγματα που έχει ανάγκη ο τόπος μας για να πάει μπροστά.
Δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάσουμε και άλλα χρόνια, όπως τα τελευταία τέσσερα.»
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΗ, ΜΑΖΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ.

Latest..

Διευκρινίσεις από το τουρκικό ΥΠΕΞ για τις θεωρήσεις – εξπρές σε Ελληνικά νησιά | «Να αναβαθμιστεί ο τελωνειακός & διαβατηριακός έλεγχος για να μην αντιμετωπίζουν οι πολίτες μας δυσκολίες»

ΚΩΣ: Περαιτέρω διευκρινίσεις για την βίζα εξπρές, που συζητήθηκε και αποφασίστηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Ρετζέπ … [Read More...]

Χουλιγκανισμός στην Ευρώπη: Τα αιματηρά περιστατικά που οδήγησαν σε μηδενική ανοχή και υπερσύγχρονους νόμους

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]