Εβδομάδα «κόλαση» από Δευτέρα με θερμοκρασίες πάνω από 42 βαθμούς

ΛΕΣΒΟΣ:

Νέο κύμα καύσωνα με θερμοκρασίες που θα φτάσουν πάνω από 42 βαθμούς Κελσίου θα πλήξουν τη χώρα, διαμορφώνοντας ένα σκηνικό «κόλασης» την ερχόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου Γιάννη Καλλιάνου για τον καιρό των επόμενων ημερών.
Σε πολλές περιοχές της χώρας, η θερμοκρασία χτύπησε «κόκκινο» και σήμερα Πέμπτη (6.6.24) φτάνοντας και στους 41 βαθμούς Κελσίου στη Σύμη και την Λίνδο.
Όπως όλα δείχνουν, νέο κύμα καύσωνα θα πλήξει τη χώρα από τη Δευτέρα με τη θερμοκρασία να μην αποκλείεται να φτάσει μέχρι και τους 44 βαθμούς Κελσίου μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.
«Αν επιβεβαιωθούν τα στοιχεία που βλέπουμε, θα ζήσουμε μια κολασμένη εβδομάδα», δήλωσε στο Live News ο Γ. Καλλιάνος.
Ο θερμότερος Μάιος που έχει καταγραφεί ποτέ
Από τη Δευτέρα το θερμότερο θα αρχίσει να ανεβαίνει με τον υδράργυρο την Παρασκευή (14.6.24) να εκτοξεύεται πάνω από τους 42 βαθμούς Κελσίου.
Έτσι λοιπόν, τη Δευτέρα η υψηλότερη θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει στους 36 βαθμούς Κελσίου. Την Τρίτη και την Τετάρτη στους 40. Την Πέμπτη και την Παρασκευή στους 42.
Η πρόβλεψη καιρού για την Μυτιλήνη από το meteo.gr  (τελευταία ενημερωση Παρασκευη 07/06/2024 ωρα 08:00)

Latest..

Διεθνές Φεστιβάλ Οικολογικού Ντοκιμαντέρ BIFED Λήμνος. Απόψε στις 21:00 στην πλατεία Λιβαδοχωρίου η βραβευμένη ταινία “Breaking Social”.

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]