«Εξαγωγή τεχνογνωσίας» από τη Λέσβο στη Βαρκελώνη

ΛΕΣΒΟΣ:

Από τη Λέσβο στη Βαρκελώνη
«Εξαγωγή τεχνογνωσίας» στη διαχείριση περιβαλλοντικών θεμάτων, από τους Προσκόπους της Λέσβου 
Στην Βαρκελώνη βρέθηκαν δύο ενήλικα στελέχη των Προσκόπων της Λέσβου, (ο Μανώλης Αντωνάκης, Αρχηγός του 2ου Συστήματος Προσκόπων Μυτιλήνης και ο Στρατής Ζγουρνιός Αρχηγός της Ομάδας των Προσκόπων του 5ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Μήθυμνας) στα πλαίσια του περιβαλλοντικού προγράμματος υπό την επωνυμία EARTH TRIBE, του Παγκόσμιου Οργανισμού του Προσκοπικού Κινήματος (WOSM). 
Σκοπός της επίσκεψης τους ήταν η οργάνωση περιβαλλοντικών δραστηριοτήτων για νέους (ηλικίας 16-22) Προσκόπους που θα βρίσκονται στην Νορβηγία αυτό το καλοκαίρι στην πανευρωπαϊκή κατασκήνωση ROVERWAY. Τα ενήλικα στελέχη των Προσκόπων της Λέσβου θα αξιοποιήσουν τις εμπειρίες τους και θα διοργανώσουν δύο εκπαιδευτικές δραστηριότητες που εντάσσονται στους 17 στόχους βιώσιμης ανάπτυξης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών και θα έχουν θέμα την γεωλογική κληρονομιά των παγκόσμιων γεωπάρκων της UNESCO. Καθώς και μια δραστηριότητα με θέμα τους φυσικούς κινδύνους. 

Latest..

Υποβολή πρότασης χρηματοδότησης στο Πράσινο Ταμείο για προληπτικά μέτρα πυροπροστασίας στον Δήμο Λήμνου

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]