Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η ομιλία με θέμα την παιδική κακοποίηση, από το Σύλλογο Γονέων του 1ου Νηπιαγωγείου Πυλίου

ΚΩΣ: Ομιλία με θέμα την παιδική κακοποίηση, διοργάνωσε με επιτυχία, ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου νηπιαγωγείου Πυλίου σε συνεργασία με το σωματείο «Ελίζα» που μάχεται την παιδική κακοποίηση, το απόγευμα του Σαββάτου 27 Γενάρη.
Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν πολλούς τομείς της κακοποίησης,  της γονεϊκότητας, των σχέσεων ανάμεσα σε γονείς και παιδιά,  το σχολικό εκφοβισμό,  τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση και άλλα ζητήματα που προβληματίζουν μια οικογένεια και χρειάζονται επεξήγηση και κατανόηση.
Πηγή: https://www.kostv.gr

Latest..

Εσπερινός της Αγίας Παρασκευής στη δισυπόστατη εκκλησία (Αγίας Παρασκευής-Αγίου Στυλιανού) στο αλσύλλιο του περιφερειακού Πόθιας Καλύμνου (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Για να μπορούν να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιούμε αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα … [Read More...]

Πτώση βάσεων στις υψηλόβαθμες σχολές, άνοδος στις χαμηλόβαθμες – Αύξηση βάσεων στο 38% των τμημάτων και πτώση στο 62%

ΛΕΣΒΟΣ: Άνοδο στο 38% των τμημάτων κατεγράφη με βάση τα στατιστικά στοιχεία των βάσεων εισαγωγής. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Παιδείας, … [Read More...]