ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΠΕΚΕΒ ΣΤΑ ΡΕΣΤΕΙΑ 2024

ΧΙΟΣ : Η ομάδα της ΠΕΚΕΒ έλαβε μέρος σε μια ακόμη επιτυχημένη διοργάνωση, το Σαββατοκύριακο 1-2 Ιουνίου 2024, συμμετέχοντας στα Ρέστεια με 14 αθλητές και αθλήτριες ηλικίας 8-12 ετών. Οι επιδόσεις των παιδιών ήταν εντυπωσιακές, αποδεικνύοντας την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις.

Τα μεγαλύτερα παιδιά της ομάδας ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους και καταρρίπτοντας τα ατομικά τους ρεκόρ. Ειδικότερα, η Βασιλάκη Μαρυλίδα κατέλαβε την 5η θέση στα 200m ελεύθερο και την 7η θέση στα 100m πεταλούδα. Ο Καρούσης Γιάννης εντυπωσίασε με τη 2η θέση στα 50m, 100m και 200m πρόσθιο. Ο Οικονομόπουλος Βαγγέλης κατέλαβε την 9η θέση στα 200m ελεύθερο, 200m μικτή ατομική και 400m ελεύθερο. Η Σκαρβέλη Αγγελική αγωνίστηκε στα 50m και 100m πρόσθιο, ενώ ο Τσουκαλοχωρίτης Μιχάλης κέρδισε την 1η θέση στα 200m μικτή ατομική και την 5η θέση στα 50m ελεύθερο.
Τα μικρότερα παιδιά της ομάδας συμμετείχαν για πρώτη φορά σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση και έζησαν μια μοναδική εμπειρία, που επιβράβευσε τους κόπους τους. Με πρότυπο τους μεγαλύτερους αθλητές και με τη στήριξή τους, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και εφάρμοσαν όσα είχαν μάθει στις προπονήσεις. Συμμετείχαν οι Δασκάλου Μαρία, Βένετης Οδυσσέας, Γλύκας Αντώνης, Δερμεντζόγλου Στάθης, Περχανίδης Γιάννης, Ρες Αργύρης, Σβορώνος Μιχαήλ Άγγελος, Φίκαρης Μανώλης και Φωτεινός Λεωνίδας.

Latest..

Σύσκεψη εργασίας του Δημάρχου Μυτιλήνης Παναγιώτη Χριστόφα με την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη με τη συμμετοχή Αντιδημάρχων και υπηρεσιακών στελεχών

ΛΕΣΒΟΣ: Ευρεία σύσκεψη εργασίας μεταξύ του Δημάρχου Μυτιλήνης Παναγιώτη Χριστόφα και της Υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης 18 Ιουνίου στην … [Read More...]