ΕΞΕΡΡΑΓΗ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ – ΑΓΙΟ ΕΙΧΕ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΧΙΟΥ

ΧΙΟΣ :
Αν το είχα στο αυτί μου μπορεί το πρόσωπό μου να είχε πάρει φωτιά», περιγράφει σοκαρισμένος ο 65χρονος
Σαν «βόμβα» μπροστά στα μάτια του έσκασε το κινητό τηλέφωνο ενός 65χρονου από τη Χίο, με την συσκευή να ανοίγει στα δύο από τις υψηλές θερμοκρασίες που άγγιξε.
Συγκεκριμένα, ο 65χρονος περιγράφει πως το τηλέφωνο, το οποίο είχε αγοράσει καινούργιο πριν λίγους μήνες, άρχισε να κάνει θόρυβο. Μετά από λίγο, εξερράγη, έβγαζε καπνούς και από μέσα του έβγαιναν μαύρα πράγματα.

Χαρακτηριστικό είναι πως όταν ο άνδρας το πέταξε μακριά και επιχείρησε να κατεβάσει την θερμοκρασία του μετά την έκρηξη, το κινητό έγινε πιο ζεστό και έβγαζε πιο πολλούς καπνούς. «Ακόμα και το τσιμέντο έγινε μαύρο», περιγράφει ο ίδιος.

«Αν το είχα στο αυτί μου μπορεί το πρόσωπό μου να είχε πάρει φωτιά», λέει ο 65χρονος και εξηγεί ότι φοβήθηκε πολύ. Μέχρι και σήμερα, ο 65χρονος δεν γνωρίζει γιατί το κινητό του έπαθε αυτανάφλεξη και κατέληξε να γίνεται στάχτη και μπούρμπερη, αφού το κατάστημα όχι μόνο δεν του έχει απαντήσει, αλλά δεν του έχει αντικαταστήσει την συσκευή που «λαμπάδιασε» στα ξαφνικά θέτοντάς τον σε κίνδυνο.

Πηγή: avgi.gr

Latest..

Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας μέχρι και 6 βαθμών Κελσίου – Οι περιοχές με βροχές και καταιγίδες

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]