Έξι (6) υποψήφιοι Δήμαρχοι και 284 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι ζητούν την ψήφο του Καλυμνιακού λαού!

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

Για μία ακόμη εκλογική αναμέτρηση η Κάλυμνος κατέχει τα “σκήπτρα” στον αριθμό των υποψηφίων Δημάρχων, από όλους τους Δήμους των νησιών της Δωδεκανήσου.
Έξι (6) υποψήφιοι στις δημοτικές εκλογές 2019,έξι(6) και στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, στην Κάλυμνο.
Στο νησί της Ρόδου υπάρχουν τέσσερις(4) υποψήφιοι, στη γειτονική Κω τρεις(3) υποψήφιοι, όπως τρεις είναι και στη Λέρο, ενώ στην Κάρπαθο είναι δύο(2).
Βέβαια εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι ο μεγάλος αριθμός υποψηφίων δημοτικών συμβούλων ανδρών και γυναικών στην Κάλυμνο.
Ο κάθε συνδυασμός από τους 6 που συμμετέχει, είχε τη δυνατότητα να βάλει από 25 υποψήφιους ( ο ελάχιστος αριθμός) μέχρι 63 υποψηφίους ( ο μέγιστος προβλεπόμενος αριθμός). Αναφορικά με την ποσόστωση το 40% υποχρεωτικά είναι διαφορετικού φύλλου.
Από τους 6 συνδυασμούς που συμμετέχουν στην Κάλυμνο, μόνο δύο κατάφεραν να έχουν πλήρες ψηφοδέλτιο, με τον μέγιστο αριθμό. Οι 2 παρατάξεις είναι:’

  1. “ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ” με υποψήφιο Δήμαρχο το Γιάννη Μαστροκούκο: 63 υποψήφιοι (26 γυναίκες-37 άνδρες)
  2. “ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ” με υποψήφιο Δήμαρχο το Γιάννη Γαλουζή: 63 υποψήφιοι (28 γυναίκες-35 άνδρες)

Οι άλλες 4 Παρατάξεις με μικρότερο αριθμό υποψηφίων είναι:
Ο Συνδυασμός “Η ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ” με υποψήφιο Δήμαρχο το Γεώργιο Μαύρο: 49 υποψήφιοι (20 γυναίκες-29 άνδρες)
Ο Συνδυασμός “ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ “ με υποψήφιο Δήμαρχο το Δημήτριο Διακομιχάλη: 43 υποψήφιοι (18 γυναίκες-25 άνδρες)
Ο Συνδυασμός “ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΛΥΜΝΟΥ “ με υποψήφιο Δήμαρχο το Σάκη Χούλη : 35 υποψήφιοι (15 γυναίκες-20 άνδρες)
Ο Συνδυασμός “ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ “ με υποψήφιο Δήμαρχο τον Εμμανουήλ Γιαννικουρή : 31 υποψήφιοι (13 γυναίκες-18 άνδρες)
Συνολικά συμμετέχουν 6 υποψήφιοι Δήμαρχοι και 284 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι εκ των οποίων 120 γυναίκες και 164 άνδρες

Latest..

Π. Κουφέλος: . Οραματιζόμαστε ένα Δήμο ευημερούντα που όλοι θα αγαπάμε και για τον οποίον νιώθουμε υπερήφανοι

ΛΕΣΒΟΣ: Στις 29 Σεπτεμβρίου, ημέρα Παρασκευή, ο Πανάγος Κουφέλος, επικεφαλής του συνδυασμού “Νέα δράση νέος Δήμος” και υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Μυτιλήνης, … [Read More...]

Αυτή είναι η 50χρονη μητέρα που διαμελίστηκε στην κρεατομηχανή – Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τον θάνατο της

ΛΕΣΒΟΣ: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τον θάνατο της 50χρονης L.P., η οποία διαμελίστηκε από τη μηχανή του κιμά την οποία καθάριζε, μέσα σε κρεοπωλείο που εργαζόταν στο … [Read More...]