ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΠΑΤΗΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΗΜΕΔΑΠΟΥ ΣΤΗ ΧΙΟ

ΧΙΟΣ :
Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου, με τη συνδρομή του Τμήματος Ασφαλείας Πρέβεζας, υπόθεση απάτης, η οποία διαπράχθηκε κατά το προηγούμενο 20μερο περίπου, σε βάρος ημεδαπού – κατοίκου Χίου.

Ταυτοποιήθηκε για την εμπλοκή της στην υπόθεση αυτή, ημεδαπή, που εντοπίστηκε από αστυνομικούς σε περιοχή της Πρέβεζας και σε βάρος της σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για το αδίκημα της απάτης.

Ειδικότερα, ο παθών στο πλαίσιο αγοράς φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή μέσω αγγελίας που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο από άτομο αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, παρέλαβε δέμα από εταιρεία ταχυμεταφορών στη Χίο, καταβάλλοντας το χρηματικό ποσό των -559- ευρώ. Ακολούθως διαπίστωσε ότι, το δέμα περιείχε παλαιά και μη λειτουργικά αντικείμενα.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης διακριβώθηκε ότι, το συγκεκριμένο δέμα απέστειλε η ταυτοποιηθείσα ημεδαπή, από εταιρεία ταχυμεταφορών στην περιοχή της Πρέβεζας.

Στο πλαίσιο των ερευνών κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των -559- ευρώ που είχε στην κατοχή της η δράστιδα, καθώς και αποδεικτικό έγγραφο συναλλαγής.

Latest..

ΠΡΟΣΟΧΗ (και στην Ικαρία): Νέα περιστατικά προσπάθειας κλοπής τραπεζικών στοιχείων μέσω e-mail

ΙΚΑΡΙΑ: Δύο συνεχόμενες καταγγελίες έχουν ήδη καταγραφεί σήμερα, σύμφωνα με τις οποίες χρήστες έλαβαν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στο οποίο οι απατεώνες ζητούν από τους … [Read More...]