Φαρμακευτικός Σύλλογος Δωδεκανήσου: Υγειονομικό υλικό στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Κω

ΚΩΣ:

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Δωδεκανήσου συνεχίζοντας την  κοινωνική δράση του από κοινού με την συνεταιριστική φαρμακαποθηκή ΣΥ.ΦΑ.ΡΟ. Α.Ε., αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες κρίσιμων δομών της περιοχής και στην προκειμένη περίπτωση του Σωφρονιστικού Καταστήματος Κω, ανταποκρίθηκαν  σε σχετικό αίτημα της Διεύθυνσης του Καταστήματος, χορηγώντας υγειονομικό υλικό σε επαρκείς ποσότητες , ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες των τροφίμων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η χορηγία έρχεται μετά από άλλες δύο δράσεις αλληλεγγύης προς την συγκεκριμένη δομή τα τελευταία χρόνια.
Η παράδοση έγινε από τον Πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου κ. Φουτούλη και του εκπροσώπου του Διοικητικού Συμβουλίου στην Κω κ. Αξαρλή, την Τετάρτη 3 Ιουλίου 24, στην έδρα του Σωφρονιστικού Ιδρύματος.

Latest..

ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ 15 ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΗΤΗ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΣΤΗ ΧΙΟ

ΧΙΟΣ : Τις βραδινές ώρες χθες, ένα περιπολικό σκάφος του Λιμενικού που βρισκόταν σε προγραμματισμένη περιπολία, εντόπισε ένα ύποπτο ταχύπλοο σκάφος, χωρίς φώτα ναυσιπλοΐας, να … [Read More...]

Ο ΣΙΝΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΝΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

ΧΙΟΣ : Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΑΤΡΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΧΙΟΥ-Σ.Ι.ΝΟ.ΧΙ. εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: Καθώς οι ανάγκες του νοσοκομείου ιδιαίτερα την περίοδο που διανύουμε είναι αυξημένες την ίδια … [Read More...]