Ο Φιλαθλητικός Καλύμνου ευχαριστεί  τον Ναυτικό Ομιλο Κω για την πρόσκληση στην ημερίδα “Ναυταθλητισμός & πολιτισμός”

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

<!–
Error: wp_booster error:
td_api_base::get_key : a component with the ID: single_template_9 Key: show_featured_image_on_all_pages is not set.
/home/kalymnos/public_html/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_api.php (rara-error)
–>
  Ο Φιλαθλητικός Καλύμνου ευχαριστεί  τον Ναυτικό Ομιλο Κω για την πρόσκληση στην ημερίδα “Ναυταθλητισμός & πολιτισμός”
Δείτε το σχετικό δελτίο τύπου:
Δελτίο Τύπου – Έκφραση συγχαρητηρίων
Ο Φιλαθλητικός Καλύμνου ευχαριστεί  τον Ναυτικό Ομιλο Κώ για την πρόσκληση στην ημερίδα  ¨Ναυταθλητισμός & πολιτισμός ¨ που διεξήχθη το Σάββατο 6/04/2024 στο κτήμα ¨Ακράνι¨.
Η εκδήλωση του Ναυτικού  Όμιλου Κω ήταν  υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου και του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.
 Με εξέχοντες ομιλητές όπως  ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος κ. Κυριάκος Γιαννόπουλος, η πρόεδρος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας κ. Ανδρονίκη Αναστασίου, ο Δήμαρχος Κω Θ. Νικηταράς, ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας Γ. Κρητικός, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Κω Ματίνα Βουκελάτου Χριστοδουλίδη, η πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κω Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Ν.Ο. ΚΩ Νίκη Μπαρμποπούλου και η εκπρόσωπος της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού  δόθηκαν οι κατευθύνσεις για την ανάπτυξη του ναυταθλητισμού και του ναυταθλητικού τουρισμού.
Τον Φιλαθλητικό Καλύμνου εκπροσώπησε στην ημερίδα  η έφορος του τμήματος κ.Ρηνιού Θεμελίνα καθ. Φυσικής Αγωγής  και η προπονήτρια της ομάδας μας κ.Χαντσαρίδου Νίκη καθ. Φυσικής Αγωγής.
Τα μέλη της ομάδας  μας έχοντας προετοιμαστεί για την ημερίδα είχαν την ευκαιρία να  συζητήσουν προσωπικά  με τους εκλεκτούς προσκεκλημένους θέματα που αφορούν την Κάλυμνο .
Στην ημερίδα παρευρέθηκε ως   εκπρόσωπος του Δήμου Καλυμνίων η  κ. Κουτούζη Καλλιόπη Αντιδημάρχος  Τουρισμού  δείχνοντας την ισχυρή  θέληση του Δήμου μας να συνδράμει στην ανάπτυξη του ναυταθλητισμού και του ναυταθλητικού τουρισμού.
 Είναι γνωστό ότι ο Δήμος Καλυμνίων διαθέτει το μοναδικό Κολυμβητήριο Ολυμπιακών διαστάσεων στα Δωδεκάνησα και  στηρίζει και  τον Ναυτικό Όμιλο Κω με την παραχώρηση του  για τις προπονήσεις του τμήματος κολύμβησης .
Ο προγραμματισμός μας ήδη ξεκίνησε και με την αρμονική συνεργασία όλων ευελπιστούμε σύντομα να ανακοινώσουμε τα επόμενα βήματα .
Θερμά συγχαρητήρια στα στελέχη του Ναυτικού Ομίλου Κω για την οργάνωση και την διεξαγωγή της ημερίδας καθώς  και  στη Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, το Δήμο της Κω, την Kos Marina και την Ένωση Ξενοδόχων Κω για την έμπρακτη στήριξη .
Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος
Καμπουράκης Μαρίνος

Latest..