«Ο φίλος της δεν έχει καμία σχέση με τον θάνατό της» λέει η μητέρα της Αναστάζια

ΚΩΣ:

Ασπίδα προστασίας για όλα όσα ακούγονται ή υπονοούνται από κάποιους για ύποπτη συμμετοχή του συντρόφου της Αναστάζια Ρουμπίνσκα, στον εφιαλτικό θάνατο της στην Κω, υψώνει η μητέρα της 27χρονης, η οποία θεωρεί πως ο νεαρός άνδρας δεν έχει καμία σχέση με την τραγική υπόθεση και ρίχνει ευθύνες στους αστυνομικούς που άργησαν τις έρευνες.

Η μητέρα της 27χρονης Αναστάζια από την Πολωνία

Με ανάρτηση της πριν από λίγες ώρες στην Πολωνική σελίδα “POLACY W GRECJI” στο Facebook η Ναταλία Ρουμπίνσκα ξεκαθαρίζει προς όλους τους λόγους για τους οποίους θεωρεί τον σύντροφο της κόρης της, Μιχάλ, αθώο:

«Eίμαι η μητέρα της Αναστασίας και μπορώ να αποδείξω σε όλους, ότι ο φίλος της δεν έχει καμία σχέση με τον θάνατο της κόρης μου» ξεκινάει στην ανάρτηση της και προσθέτει τους λόγους για τους οποίους έχει καταλήξει στην απόφαση αυτή, καθώς και για την ευθύνη που φέρουν οι αστυνομικοί του νησιού, που όπως λέει υποτίμησαν την υπόθεση.
«Με πήρε αμέσως μετά την εξαφάνιση της και το ανέφερε αμέσως και στην αστυνομία όπου τους έστειλε και τα σημεία με τις τοποθεσίες που έδειχναν πως βρισκόταν το κινητό της. Ο ίδιος έψαχνε όλη την νύχτα, άλλα η αστυνομία υποτίμησε το γεγονός και του είπαν να το καταγγείλει την επόμενη ημέρα το πρωι. Αν είχαν ενεργήσει άμεσα θα ζούσε η κόρη μου. Όσο έστελνε τις τοποθεσίες το κινητό ήταν διαθέσιμο, το πρωί δεν ήταν. Την υπόθεση ο ίδιος έκανε γνωστή στην πρεσβεία, δεν θα περιγράψω όμως άλλο την κατάσταση».
Δείτε την ανάρτηση της μητέρας της Αναστάζια:

Υπενθυμίζεται ότι ο 28χρονος φίλος της Αναστάζια επέστρεψε στην Πολωνία μαζί με τη μητέρα της αδικοχαμένης κοπέλας μετά τις νέες καταθέσεις που έδωσε ο Μιχάλ στους αστυνομικούς καθώς ζητήθηκαν διευκρινίσεις για ορισμένα μηνύματα που ανακτήθηκαν από το κινητό της κοπέλας από την Πολωνία.
Ειδήσεις σήμερα:

Latest..

Χουλιγκανισμός στην Ευρώπη: Τα αιματηρά περιστατικά που οδήγησαν σε μηδενική ανοχή και υπερσύγχρονους νόμους

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]