Φωτιά από κεραυνό στα Κεραμειά Λέσβου

ΛΕΣΒΟΣ:

Έντονη είναι η κεραυνική δραστηριότητα στη Λέσβο από νωρίς το μεσημέρι και εκεί αποδίδεται η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή Αγριλιά στην κοινότητα Κεραμιών, σε χορτολιβαδική έκταση και ελιές, όπως είπε στην ΕΡΤ Αιγαίου, ο Πρόεδρος του χωριού Ευστράτιος Χατζηκαμπάνης. Άμεσα έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ πυροσβεστικό ελικόπτερο έκανε ρίψεις νερού και η φωτιά σβήστηκε.
Έντονα αλλά ολιγόωρα μπουρίνια σημειώνονται από τις 11:00 , από το κέντρο του νησιού  στην Καλλονή μέχρι τη Μυτιλήνη, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν αναφερθεί προβλήματα.
Έντονα μπουρίνια και στη Λήμνο και σε ανακοίνωσή του ο δήμος «καλεί τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας. Ειδικότερα οι λουόμενοι θα πρέπει να εξέλθουν οπωσδήποτε από τη θάλασσα και να παραμείνουν σε στεγασμένους χώρους μέχρι τη λήξη του φαινομένου.»
Μυρσίνη Τζινέλλη / ertnews.gr

Latest..

Οι γιατροί της Κω προσβεβλημένοι από την στάση των τοπικών αρχών που συμμετείχαν στην τηλεδιάσκεψη με το υπ. υγείας | «Κατεβάζουν ρολά» την Τετάρτη

ΚΩΣ: Αναμένεται να «κατεβάσουν ρολά» οι Ιατροί της Κω την Τετάρτη 24 Ιουλίου . «Άδικη η στάση της περιφέρειας , της Ένωσης … [Read More...]