Φωτιά στη Νέα Αγχιάλο: Εκκένωση με φουσκωτά δια θαλάσσης μετά τις εκρήξεις σε αποθήκη πυρομαχικών

ΛΗΜΝΟΣ:
Εφιαλτικές στιγμές ζουν οι κάτοικοι των οικισμών Αγίου ΓεωργίουΧρυσής ΑκτήςΜαράθου και Κριθαριάς στη Νέα Αγχίαλο, οι οποίοι έλαβαν μήνυμα να εκκενώσουν. Η οδική μετακίνηση καθίσταται πολύ δύσκολη με αποτέλεσμα να πραγματοποιούνται μετακινήσεις δια θαλάσσης.

Η ατμόσφαιρα στην περιοχή της Ν. Αγχιάλου είναι αποπνικτική από τον συνδυασμό ζέστης και πυκνού καπνού.

Σύμφωνα με καταγγελίες, στην περιοχή, δεν υπάρχει περιπολικό της Αστυνομίας, με αποτέλεσμα να επικρατεί κομφούζιο με οδηγούς που δεν ξέρουν που να απευθυνθούν για να μάθουν αν ο δρόμος προς Βόλο είναι ανοιχτός.

Σοκάρουν οι μαρτυρίες για τις εκρήξεις στη Νέα Αγχίαλο

«Ακούμε τις εκρήξεις, τραντάχτηκαν τα σπίτια μας στον Βόλο» τονίζουν.
Η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων βρίσκεται στην Ν. Αγχίαλο με το φουσκωτό σκάφος αναμένοντας οδηγίες εκκένωσης.
Ηλικιωμένος με αναπνευστικά μεταφέρεταιστο Νοσοκομείο
Έναν ηλικιωμένο με αναπνευστικά προβλήματα μετέφερε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από τη Ν. Αγχίαλο στον Βόλο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ένα άτομο που είναι κατάκοιτο, αντιμετωπίζει αναπνευστικό πρόβλημα και, επειδή φοβήθηκε μην πάρει φωτιά το σπίτι του, ζήτησε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Τραυματισμός ή άλλο πρόβλημα από την περιοχή των Μικροθηβών, όπου ακούστηκαν οι εκρήξεις, δεν έχει αναφερθεί στο ΕΚΑΒ.

Στον Εκθεσιακό Πολυχώρο στο Πεδίον του Άρεως θα φιλοξενηθούν όσοι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους
Ο δήμος Βόλου λόγω των δύσκολων καταστάσεων που επικρατούν στη Νέα Αγχίαλο διατηρεί ανοιχτό τον Εκθεσιακό Πολυχώρο στο Πεδίον του Άρεως για να φιλοξενηθούν όσοι έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους ακολουθώντας τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας για εκκένωση των οικισμών.

Συγκεκριμένα με ανακοίνωσή του ο δήμος Βόλου αναφέρει ότι «όσοι δεν έχουν καταλύματα μπορούν να κατευθύνονται στο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Βόλου, όπου μπορούν να φιλοξενηθούν ή και να διοχετευθούν και να φιλοξενηθούν σε ξενοδοχεία της περιοχής, που διαθέτουν ελεύθερα δωμάτια».

Latest..

Διευκρινίσεις από το τουρκικό ΥΠΕΞ για τις θεωρήσεις – εξπρές σε Ελληνικά νησιά | «Να αναβαθμιστεί ο τελωνειακός & διαβατηριακός έλεγχος για να μην αντιμετωπίζουν οι πολίτες μας δυσκολίες»

ΚΩΣ: Περαιτέρω διευκρινίσεις για την βίζα εξπρές, που συζητήθηκε και αποφασίστηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Ρετζέπ … [Read More...]

Χουλιγκανισμός στην Ευρώπη: Τα αιματηρά περιστατικά που οδήγησαν σε μηδενική ανοχή και υπερσύγχρονους νόμους

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]