ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Το σημείο όπου βρέθηκε η σορός της 27χρονης Αναστάζια στην Αλυκή στο Τιγκάκι

ΚΩΣ:

Όπως έγινε γνωστό, η σορός της βρέθηκε μέσα σε σακούλα η οποία ήταν σκεπασμένη με κλαδιά, από μια εθελόντρια που συμμετείχε στις έρευνες. Επίσης υπάρχουν πληροφορίες ότι η 27χρονη ήταν γυμνή και το σώμα της τυλιγμένο με σεντόνι.
Ως βασικός ύποπτος παραμένει ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές που έχει συλληφθεί και ήταν ο τελευταίος με τον οποίο συναντήθηκε η 27χρονη πριν την εξαφάνισή της.

Ερωτώμενος ο αντιδήμαρχος Κω υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας  Σταμάτης Καμπουράκης, πώς δεν βρέθηκε νωρίτερα η σορός της 27χρονης καθώς είχαν γίνει έρευνες στην περιοχή και μάλιστα κάποιοι εθελοντές είπαν ότι είχαν περάσει και από το συγκεκριμένο σημείο (και ίσως η σορός μεταφέρθηκε μετά τις έρευνες) τόνισε ότι: «Περάσαμε λίγο παραπάνω γιατί εκεί κοντά υπήρχε και μια αγροικία που ελέγξαμε και τις δύο φορές χωρίς σκυλιά».
Latest..

Αυτά είναι τα 10 νησιά του Αιγαίου που οι Τούρκοι θα μπορούν να επισκέπτονται με διαδικασίες express όλο τον χρόνο (Κώς, Κάλυμνος, Ρόδος, Σύμη, Καστελλόριζο…)

ΚΩΣ: Συμφωνία για χορήγηση βίζας στους Τούρκους πολίτες, ώστε να διευκολυνθούν οι επισκέψεις τους στα ελληνικά νησιά, αναμένεται να υπογραφεί σήμερα, κατά την επίσκεψη … [Read More...]