Φωτορεπορτάζ από την παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στην Κάλυμνο με το φακό του kalymnos-news.gr

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

Εντυπωσιακή ήταν  η σημερινή παρέλαση(25-3-2023) στην Κάλυμνο για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου
Της παρέλασης προηγήθηκε η επίσημη δοξολογία στο Μητροπολιτικό  Ναό του Αγίου Νικολάου ,  χοροστατούντος του Αρχιερατικού Επιτρόπου. πρωτ Αμφιλόχιου Σακαλλέρου συμπαραστατούμενου από τον Ιερό Κλήρο  της Πόλης , παρουσία των τοπικών πολιτικών, στρατιωτικών  Αρχών και εκπροσώπων Σωμάτων Ασφαλείας και Φορέων και υποψήφιων βουλευτών.
Μετά τη δοξολογία ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώον, ενώ εκφωνήθηκε και ο πανηγυρικός  από τον Κωνσταντίνο Αποστολίδη διευθυντή του   Δημοτικού Σχολείου  Βαθέος  Καλύμνου.
Ηλιόλουστη η ημέρα και αρκετός ο κόσμος που κατέκλυσε την παραλιακή προκειμένου να χειροκροτήσει τους συμμετέχοντες στην παρέλαση υπό τους ήχους της Δημοτικής Φιλαρμονικής Καλύμνου, τα ΑμεΑ,τα αθλητικά σωματεία του νησιού, τη μαθητιώσα νεολαία, τους προσκόπους, το Λύκειο Ελληνίδων, την ΑΕΝ Καλύμνου και φυσικά τα στρατιωτικά τμήματα και τους Εθνοφύλακες που στο πέρασμα τους σκόρπισαν ρίγη συγκίνησης
Στο χώρο της παρέλασης επικράτησε υποδειγματική και απόλυτος τάξη  και αξίζουν των συγχαρητηρίων τα στελέχη του Λιμεναρχείου που είχαν την ευθύνη.
Δείτε φωτορεπορτάζ με τα τμήματα που παρήλασαν με πλούσιο φωτογραφικό υλικό
Θα ακολουθήσει σε επόμενη ανάρτηση μας video με όλη την παρέλαση

Latest..