ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών στη Σάμο!

ΣΑΜΟΣ: Το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών, διοργάνωσε στις 13 και 16 Σεπτεμβρίου δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης στην αίθουσα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου.
Οι δράσεις ήταν αναλυτικά οι εξής:
• Την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου: στο πλαίσιο της 2ης Πανελλήνιας Εθελοντικής Δράσης Δωρεάς Μυελού Οστών “Οι Νοσηλευτές έδωσαν ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ”, στην αίθουσα αιμοδοσίας Γ. Ν. Σάμου έγινε ενημέρωση για την δωρεά μυελού των οστών και εγγραφή για όποιον επιθυμούσε.
• Το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου: στην αίθουσα της αιμοδοσίας του Γ. Ν. Σάμου πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για τη δωρεά μυελού και λήψη δείγματος στοματικού επιχρίσματος σε όσους επιθυμούσαν να εγγραφούν ως νέοι εθελοντές δότες. Την ίδια ημέρα πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία με τους συλλόγους:
– «ΕυΠο» Σύλλογος Φίλων Υποστηρικτών Καρκινοπαθών Νομού Σάμου,
– «ΕΣΠΕΕ» Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Σάμου.
Δείτε στο παρακάτω άλμπουμ χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από τη δράση του Σαββάτου στην αίθουσα της αιμοδοσίας του Γ. Ν. Σάμου !

Latest..

Π. Κουφέλος: . Οραματιζόμαστε ένα Δήμο ευημερούντα που όλοι θα αγαπάμε και για τον οποίον νιώθουμε υπερήφανοι

ΛΕΣΒΟΣ: Στις 29 Σεπτεμβρίου, ημέρα Παρασκευή, ο Πανάγος Κουφέλος, επικεφαλής του συνδυασμού “Νέα δράση νέος Δήμος” και υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Μυτιλήνης, … [Read More...]

Αυτή είναι η 50χρονη μητέρα που διαμελίστηκε στην κρεατομηχανή – Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τον θάνατο της

ΛΕΣΒΟΣ: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τον θάνατο της 50χρονης L.P., η οποία διαμελίστηκε από τη μηχανή του κιμά την οποία καθάριζε, μέσα σε κρεοπωλείο που εργαζόταν στο … [Read More...]