ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Εκπρόσωποι δημοτικών παρατάξεων Αν. Σάμου στο καταφύγιο αδέσποτων

ΣΑΜΟΣ: Φωτογραφία του Φιλοζωικού Σωματείου Σάμου
Συνάντηση μελών του Φιλοζωικού Σωματείου Σάμου με εκπροσώπους των δημοτικών παρατάξεων του δήμου Ανατολικής Σάμου πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο προσωρινό καταφύγιο φιλοξενίας αδέσποτων ζώων που διατηρεί το σωματείο κοντά στον ΧΥΤΑ.
Οι υπεύθυνοι του Φιλοζωικού Σωματείου Σάμου αναφέρουν για την επίσκεψη αυτή τα εξής:
Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Ν. Ζάχαρη (δείτε εδώ τι δήλωσε ο επικεφαλής της παράταξης “Η Σάμος αλλάΖΕΟ” για την επίσκεψη στο καταφύγιο κοντά στον ΧΥΤΑ), τον κ. Αντ. Καραμηνά, τον κ. Ευ. Τσεσμελή και τον κ. Χρ. Χατζηχριστοδούλου που παραβρέθηκαν εκεί ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα μας.
Στη συνάντηση δεν παραβρέθηκε κάνεις από τη Δημοτική Αρχή.
Βασικός σκοπός της συνάντησης ήταν να ενημερωθούν και να διαπιστώσουν οι επισκέπτες ιδίοις όμμασι την ακαταλληλότητα της τοποθεσίας του υπάρχοντος καταφυγίου λόγω γειτονίας με την περιοχή του ΧΥΤΑ.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
Θα πρέπει ο Δήμος να προχωρήσει με κάθε δυνατό τρόπο να βρει ένα κατάλληλο οικόπεδο όχι μόνο ως προς τους περιορισμούς (ηλεκτροδότηση, παροχή νερού κλπ) αλλά και ως προς την ευζωία των φιλοξενούμενων ζώων συντροφιάς, των εργαζομένων, των εθελοντών και των επισκεπτών αυτού. (Επιλογές υπάρχουν!)
Στη συνέχεια, έγινε μια ενημέρωση για τα πολλά προβλήματα της λειτουργίας του προσωρινού καταφυγίου, ιδιαίτερα λόγω έλλειψης προσωπικού·
Ένας δημοτικός υπάλληλος με παράλληλη εργασία από Δευτέρα έως Παρασκευή και εκτός αργιών, ΔΕΝ επαρκεί.
Όλα τα κενά, για την φροντίδα των φιλοξενούμενων ζώων συντροφιάς καλύπτονται από τους εθελοντές μας!!
Οι πολλαπλές δραστηριότητες του Σωματείου μας έκαναν μεγάλη εντύπωση στους
Επισκέπτες και ακούστηκαν φράσεις όπως: «Οι εθελοντές κρατούν ζωντανό το προσωρινό καταφύγιο του Δήμου» και «Αρμοδιότητες του Δήμου καλύπτονται από εθελοντές».
Όποιος πέρα από τις απλές φωτογραφίες και βίντεο ζήσει την καθημερινότητα στο προσωρινό καταφύγιο θα διαπιστώσει ότι η περιοχή είναι ακατάλληλη και αποτελεί ντροπή για το νησί μας.
Μόνο έτσι μπορείς να κρίνεις και να πάρεις αποφάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο!
Δείτε στο παρακάτω άλμπουμ φωτογραφίες από την επίσκεψη των εκπροσώπων των δημοτικών παρατάξεων του δήμου Ανατολικής Σάμου στο καταφύγιο φιλοξενίας αδέσποτων ζώων του Φιλοζωικού Σωματείου Σάμου:

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ:

<!– important to use below –>

 
 

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter
Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube
Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!
Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!

Latest..

ΑΜΕΣΗ ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ «ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΕΩΝ ΓΕΩΡΓΩΝ» ΤΟΥ ΠΑΑ 2014–2020

ΧΙΟΣ : Στο Βόρειο Αιγαίο των μυρίων προβλημάτων, του έντονου δημογραφικού προβλήματος, των λιγοστών ευκαιριών, της ανεργίας που ολοένα και ανεβαίνει, αποτελεί αδήριτη ανάγκη η … [Read More...]

Οριστικοποιήθηκαν τα αποτελέσματα της απογραφής πληθυσμού 2021- Μόνιμος Πληθυσμός Καλύμνου 17.752 (Άνδρες 8.748-Γυναίκες 9.004)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Οριστικοποιήθηκαν τα αποτελέσματα της απογραφής μόνιμου πληθυσμού-κατοικιών 2021 και δόθηκαν στη δημοσιότητα την περασμένη Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023 από την … [Read More...]

Ο ΜΕΟΘ ΠΡΟΑΓΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ. ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΤΑΛΙΜΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΤΟ

ΧΙΟΣ : Η παράδοση και τα έθιμα είναι μέρος της κουλτούρας και της ιστορίας μας και πρέπει να διατηρούνται και να προωθούνται στις νεότερες γενιές. Στα Θυμιανά, η παράδοση της … [Read More...]

ΕΦΥΓΕ ΠΛΗΡΗΣ ΗΜΕΡΩΝ Ο Γ. ΧΩΡΕΜΗΣ

ΧΙΟΣ :  Με τον θάνατο του Γιάννη Χωρέμη, η Χίος χάνει έναν από τους πιο σημαντικούς επιχειρηματίες της , ο οποίος όχι μόνο άφησε το στίγμα του στον κόσμο των επιχειρήσεων αλλά … [Read More...]