ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Η 3η ημέρα περιοδείας του Αλκιβιάδη Στεφανή στη Σάμο

ΣΑΜΟΣ: Στον Μαραθόκαμπο και τον Όρμο, την Καλλιθέα και τους Δρακαίους, την “εναλλακτική” Σάμο με το μοναδικό γεωφυσικό ανάγλυφο, συνέχισε το Σάββατο τις επαφές του με εκπροσώπους φορέων και κατοίκους της Σάμου, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Αλκιβιάδης Στεφανής.
Στον Μαραθόκαμπο, ο επικεφαλής της “Νέας Δυναμικής” είχε, όπως ανέφερε, “συζητήσεις ουσιαστικές και τα αιτήματα καταγράφηκαν ώστε να τοποθετηθούν στον γενικότερο σχεδιασμό του συνδυασμού”.Στη συνέχεια, επισκέφθηκε τα Κοντακέικα, όπου είχε “μια άκρως φιλική και εποικοδομητική” συνάντηση με το τοπικό συμβούλιο και εκπροσώπους των συλλόγων της περιοχής. Ο κ. Στεφανής εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την προσέγγιση των προκλήσεων, την αποτελεσματικότητα αντιμετώπισής τους, το όραμα, το συνεργατικό πνεύμα, καθώς και την αισιοδοξία που χαρακτηρίζει τα μέλη του συμβουλίου.
Ακολούθησε επίσκεψη στο ορεινό αμπελοχώρι των Βουρλιωτών, όπου ξεναγήθηκε στην παραδοσιακή πλατεία του χωριού, που αποτελεί πόλο έλξης για επισκέπτες από διάφορες χώρες. “Ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα” υπήρξε η συνάντηση με μέλη του τοπικού συμβουλίου και εκπροσώπους των συλλόγων της περιοχής, ενώ ο κ. Στεφανής δεν παρέλειψε να συγχαρεί τους κατοίκους και τους ιδιοκτήτες των χώρων εστίασης για την όμορφη εικόνα που παρουσιάζει το χωριό.
Το βράδυ ο υποψήφιος περιφερειάρχης μετέβη στο αρχαίο θέατρο Πυθαγορείου, όπου και παρακολούθησε το εξαιρετικό χορευτικό αφιέρωμα στον Πόντο, που διοργανώθηκε από τον Χορευτικό Όμιλο Σάμου με τη συμμετοχή 200 χορευτών από όλη την Ελλάδα.
Κατά τη διάρκεια της ημέρας, ο κ. Στεφανής έδωσε συνέντευξη στους τηλεοπτικούς σταθμούς “Mega” και “Αlpha”, όπου και αναφέρθηκε στη δυναμική των πολιτών του Βόρειου Αιγαίου και της Σάμου, όπως αυτή αναδεικνύεται μέσω των συναντήσεων που έχει ο ίδιος και στελέχη του συνδυασμού του.
Την Κυριακή μεταβαίνει στο νησιωτικό σύμπλεγμα Φούρνων Κορσεών για ενημερωτικές συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων και κατοίκους, ενώ το απόγευμα θα ξαναβρεθεί στο Πυθαγόρειο και το βράδυ στο Βαθύ.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Σε Καρλόβασι & Κοκκάρι ο Αλκιβιάδης Στεφανής
ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Η πρώτη μέρα περιοδείας του Αλκιβιάδη Στεφανή στη Σάμο
 
 

Latest..

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ΧΙΟΥ «ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ»

ΧΙΟΣ : Το Διοικητικό Συμβούλιο του Π. Ε. Συλλόγου Νεοχωρίου Χίου «ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ» συγκαλεί τακτική απολογιστική και εκλογική  Γενική Συνέλευση  την Κυριακή 10/3/2024 στις … [Read More...]

Πίσω στα μπλόκα οι αγρότες – Στις γενικές συνελεύσεις οι αποφάσεις για το μέλλον και τη μορφή των κινητοποιήσεων

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]