ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Η βραδινή πεζοπορία του ΕΟΠΣΣ!

ΣΑΜΟΣ: Ο Ελληνικός Ορειβατικός Πεζοπορικός Σύλλογος Σάμου πραγματοποίησε το Σάββατο μια ξεχωριστή πεζοπορία, από τον οικισμό της Καμάρας Βλαμαρής στον Προφήτη Ηλία και με τελικό προορισμό την πλατεία Πυθαγόρα.
Στην πεζοπορία συμμετείχαν περίπου 30 άτομα όλων των ηλικιών, τα οποία ακολούθησαν μία διαδρομή 8 χιλιομέτρων σε αγροτικό δρόμο.
Ο Χρήστος Βασιλάκος, μέλος του συλλόγου που συμμετείχε στην πεζοπορία, αναφέρει σχετικά στη σελίδα του συλλόγου στο facebok:
Ακολουθήσαμε μια ξεχωριστή και υπέροχη βόλτα που ξεκίνησε στις 18.30 από τη Καμάρα και ακολουθώντας τον αγροτικό δρόμο φτάσαμε στο Προφήτη Ηλία.
Απολαύσαμε την όμορφη θέα γύρω από το εκκλησάκι και επιστρέψαμε από τη πλευρά του κόλπου Βαθέος και της φωταγωγημένης πόλης.
Φτάσαμε στο περιφερειακό και δια μέσου της περιοχής Μάνας, περάσαμε μέσα από τα παραδοσιακά στενά της πόλης και καταλήξαμε στη πλατεία Πυθαγόρα όπου ήταν και το τέρμα“.
Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη και τους φίλους μας για την συμμετοχή τους στην χθεσινή πεζοπορία του συλλόγου μας!” καταλήγει ο Χρήστος Βασιλάκος.
Δείτε στο παρακάτω άλμπουμ φωτογραφίες από την βραδινή πεζοπορία του ΕΟΠΣΣ!

Latest..