ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: “Λίφτινγκ” στα Δημοτικά & Νηπιαγωγεία της Δυτικής Σάμου

ΣΑΜΟΣ: Προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης υποδομών πραγματοποιούνται στο σύνολο των 20 σχολείων που διαχειρίζεται η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή του δήμου Δυτικής Σάμου.
Ήδη έχουν ολοκληρωθεί εργασίες ελαιοχρωματισμού, αλλαγής κουφωμάτων σε πολλές σχολικές μονάδες (1ο Νηπιαγωγείο Καρλοβάσου, 2ο Νηπιαγωγείο στον Όρμο Καρλοβάσου, 3ο Νηπιαγωγείο Λιμένος Καρλοβάσου, Δημοτικό Σχολείο Λέκας και στο Δημοτικό Σχολείο Μεσαίου Καρλοβάσου), ενώ έγινε και η προμήθεια ενός νέου συστήματος θέρμανσης.

Στο πλαίσιο της αναβάθμισης των σχολικών μονάδων για την ασφαλή και εύρυθμη λειτουργία τους, οι εργασίες και οι παρεμβάσεις θα συνεχίσουν καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, με στόχο κατά την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς να δοθούν σε άριστη κατάσταση στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς.

 

Φωτογραφίες: Δήμος Δυτ. Σάμου

Latest..

Καστελόριζο: Ο πρώτος και μοναδικός παιδικός σταθμός στο νησί έκανε εγκαίνια – Δείτε εικόνες

ΚΩΣ: Εγκαινιάσθηκε σήμερα ο πρώτος και μοναδικός παιδικός σταθμός στο Καστελόριζο, ο οποίος θα φιλοξενήσει 15 παιδιά… Στο Καστελλόριζο ήδη έχουν γεννηθεί 14 παιδιά με τη υποστήριξη … [Read More...]