ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ο αγώνας ιστορικών αυτοκινήτων “4ο Tour de Samos 2023”!

ΣΑΜΟΣ: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής το “4ο Tour de Samos 2023”, ο διήμερος αγώνας με ιστορικά αυτοκίνητα, που διοργάνωσε η Ελληνική Λέσχη Ιστορικού Αυτοκινήτου (Ε.Λ.Ι.Α.), με την υποστήριξη του ΣΜΑ “ΤΡΙΣΚΕΛΙΟΝ”.
Οι συμμετέχοντες διήνυσαν συνολικά 230,50 χιλιόμετρα, κάλυψαν τμήματα του όμορφου νησιού της Σάμου, με επίκεντρο το Καρλόβασι, όπου και ήταν η αφετηρία.
Προηγήθηκε την Παρασκευή στο οινοποιείο Βακάκη διοικητικός και τεχνικός έλεγχος και ενημέρωση των 45 συμμετεχόντων από 7 χώρες:

Το βράδυ της ίδιας ημέρας παρατέθηκε δείπνο κι έγινε οινογνωσία στο οινοποιείο Βακάκη.
Το πρωί του Σαββάτου η εκκίνηση του 1ου σκέλους δόθηκε από την κεντρική πλατεία στο Καρλόβασι, από τον δήμαρχο Δυτικής Σάμου, Αλέκο Λυμπέρη. Δείτε φωτογραφίες του Νίκου Δραπανιώτη!

Δείτε και φωτογραφίες του Φώτη Ζανέτη!

Τα οχήματα κατευθύνθηκαν προς τους Δρακαίους και τερμάτισαν αργά το μεσημέρι στο Ηραίο.
Το βράδυ τα πληρώματα δείπνησαν στον Πλάτανο, στο εστιατόριο “Ορίζοντας”.
Το πρωί της Κυριακής η εκκίνηση του 2ου σκέλους έγινε από τον λιμένα Καρλόβασι (φωτογραφίες George Willy.):

Προορισμοί κατά σειρά ήταν οι Μανωλάτες, η Ιερά Μονή Ζωοδόχου Πηγής, το Ποσειδώνιο κι ο τερματισμός έγινε στην Άμπελο, με τελετή απονομής επάθλων.

Latest..

Μέλια : Φαιδρά και παράδοξα……

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]