Γ. Μπουρνούς: το εκλογικό αποτέλεσμα διέψευσε τις προσδοκίες μας για πολιτική αλλαγή

ΛΕΣΒΟΣ:

Ευχαριστώ από καρδιάς τους συμπολίτες μας από τη Λέσβο, τη Λήμνο και τον Άη Στράτη, που με εμπιστεύτηκαν για δεύτερη φορά, ως εκπρόσωπο του Νομού μας στη Βουλή. Είναι πολύ μεγάλη η τιμή, όπως πολύ μεγάλο είναι και το καθήκον. Δεσμεύομαι και πάλι, ότι δεν θα διαψεύσω την εμπιστοσύνη τους.Ευχαριστώ επίσης από καρδιάς όλα τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Λέσβο, τη Λήμνο και τον Άη Στράτη, που συνέβαλαν με πείσμα και αυταπάρνηση στον προεκλογικό μας αγώνα. Η συμβολή τους ήταν πολύτιμη.
Η χθεσινή βραδιά ήταν πολύ δύσκολη για όλους εμάς, στον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, τόσο πανελλαδικά, όσο και τοπικά. Το εκλογικό αποτέλεσμα διέψευσε τις προσδοκίες μας για πολιτική αλλαγή και επιβεβαίωσε την επικράτηση του αφηγήματος της ΝΔ.
Ήδη ξεκίνησαν οι διεργασίες στα κεντρικά όργανα του Κόμματός μας για την εκτίμηση της κατάστασης και τον ανασχεδιασμό της στρατηγικής μας εν όψει της δεύτερης εκλογικής αναμέτρησης. Χρειαζόμαστε βαθιές αλλαγές, για να εκφράσουμε ξανά την κοινωνική πλειοψηφία.
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν θα το βάλει κάτω. Παραμένει, άλλωστε, ξεκάθαρα, η ηγέτιδα δύναμη στον αριστερό και προοδευτικό χώρο, πανελλαδικά και τοπικά. Στις ημέρες και τις εβδομάδες που απομένουν έως τη δεύτερη εκλογική αναμέτρηση, θα κάνουμε το παν, για να ξανασυσπειρώσουμε τον αριστερό και δημοκρατικό κόσμο και να αναστρέψουμε όσο περισσότερο γίνεται τη συντηρητική στροφή που καταγράφηκε στις χθεσινές εκλογές. 
Θα δώσουμε με πείσμα τη μάχη για την ανασυγκρότηση και την ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Είμαστε εδώ.

Latest..

Λήμνος : Χωρίς τραυματισμούς το τροχαίο στο Μούδρο….με σοβαρές υλικές ζημιές .(φωτο)

ΛΗΜΝΟΣ: Χωρίς τραυματισμούς αλλά με σοβαρές υλικές ζημιές το τροχαίο πριν από λίγο στην επαρχιακή οδό Μύρινας Μούδρου λίγο έξω από το Μούδρο. Στο ατύχημα ενεπλάκησαν τρία οχήματα , … [Read More...]

Συμβαίνει τώρα : Τροχαίο στον Μούδρο με τρία αυτοκίνητα …. ευτυχώς χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς.

ΛΗΜΝΟΣ: Ατύχημα πριν από λίγη ώρα στην επαρχιακή οδό  προς Μούδρο στο ύψος του καταστήματος “Μακρή” .Πληροφορίες αναφέρουν για εμπλοκή τριών οχημάτων, αλλά ευτυχώς χωρίς … [Read More...]