Γ.Ε.Λ. Μούδρου :Ολοκλήρωση δράσεων για την άυλη πολιτιστική κληρονομιά UNESCO ASPnet .

ΛΗΜΝΟΣ: Πρόγραμμα άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς UNESCO ASPnet: Την Παρασκευή, 12 Μαΐου 2023, πραγματοποιήθηκε η καταληκτική συνάντηση του προγράμματος της άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς UNESCO ASPnet σε συνεργασία με το Mediterranean Institute for Nature and Anthropos (MedINA) και τον υπεύθυνο υλοποίησης των εκπαιδευτικών δράσεων κ. Ραφαήλ Γεώργιο Γιαννέλη. 

Παρουσιάστηκαν οι εργασίες των μαθητών και μαθητριών του προγράμματος, παρουσιάσεις και βίντεο που αποτυπώνουν έθιμα της Λήμνου, έγινε κλήρωση για το δώρο που προσέφερε το Ινστιτούτο στους συμμετέχοντες και τις συμμετέχουσες στο πρόγραμμα και συμπληρώθηκαν τα ερωτηματολόγια αποτίμησης των δράσεων.
 Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την αναμνηστική φωτογραφία της ομάδας με τον κ. Rafail Giannelis και τις υπεύθυνες υλοποίησης του Προγράμματος για το σχολείο, κ. Μαρία Αυγολούπη και κ. Θεοδώρα Λυμπέρη (συντονίστρια). 
Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Γιαννέλη και το MedINA για την εξαιρετική συνεργασία!

Ακολουθήστε το LimnosReport.gr – στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Latest..

Ανοιχτή συγκέντρωση του Ν. Ανδρουλάκη στη Ρόδο – Πλήθος κόσμου στην ομιλία του (φωτογραφίες + βίντεο)

ΚΩΣ: Η παράταξη του ΠΑΣΟΚ θα ξαναγίνει «η πραγματική εναλλακτική που χρειάζεται ο ελληνικός λαός» τόνισε κατά την ομιλία του στη Ρόδο σήμερα το βράδυ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Νίκος … [Read More...]