Η GAMA ΣΤΕΛΝΕΙ ΔΕΚΑ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΑΤΕ ΠΑΙΔΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΣΤΟ ΟΑΚΑ

ΧΙΟΣ : Η Γυμναστική Ακαδημία Μαχητικών Αθλημάτων Χίου “GAMA” ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Αθήνα με δέκα αθλητές της, για να συμμετάσχει στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα καράτε παίδων κορασίδων, που θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ το Σαββατοκύριακο 18-19 Μαρτίου.

Οι δέκα αθλητές που θα εκπροσωπήσουν την ομάδα της Χίου είναι ο Γκορής Απόστολος, ο Τσακαλής Νικόλαος, ο Γεωργαλός Νικόλαος, ο Λεμονιάς Γεώργιος, ο Κυριακώδης Άγγελος, ο Τέλλης Ιωάννης, ο Αγγελίδης Πολυκάρπος, η Παππά Ισαβέλλα, ο Ανδρεάδης Ιάκωβος και ο Κανάκης Δημήτριος. Όλοι οι αθλητές έχουν ετοιμαστεί σκληρά για αυτό τον αγώνα και ελπίζουν να κάνουν τον σύλλογό τους υπερήφανο, όπως και τη Χίο.
Η προετοιμασία για έναν τέτοιο αγώνα απαιτεί πολλές ώρες προπόνησης και αφοσίωσης από τους αθλητές και τους προπονητές τους. Η συμμετοχή σε πρωταθλήματα είναι ένας σημαντικός τρόπος για τους νέους αθλητές να δείξουν τις δεξιότητές τους και να αναπτύξουν το πνεύμα του ανταγωνισμού και την αθλητική τους προσωπικότητα.

Latest..

Ιατρικός Σύλλογος Κω: Είναι γνωστό ότι τα λαϊκά δικαστήρια αποπροσανατολίζουν και φανατίζουν δημιουργώντας έντονο αίσθημα ανασφάλειας.

ΚΩΣ: Είναι γνωστό ότι τα λαϊκά δικαστήρια αποπροσανατολίζουν και φανατίζουν δημιουργώντας έντονο αίσθημα ανασφάλειας. Οι ιατροί γνωρίζουμε έμπρακτα ότι λύσεις στα προβλήματα … [Read More...]

ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΣΕ 310 ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ Η ΔΕΥΑΝΧ – ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΞΙΩΣΕΙΣ

ΧΙΟΣ : Σε μεγάλη περιοχή του Δήμου μας, η υπηρεσία της ΔΕΥΑΝΧ ξεκίνησε, με βάση τον κανονισμό της, να κλείνει υδρόμετρα λόγω χρέους. Ο αριθμός των υδρομέτρων που κλείνουν είναι … [Read More...]