Για πρώτη φορά ο Νίκος Οικονομόπουλος στη Μυτιλήνη – Σάββατο 5 Αυγούστου στο Κτήμα Οινοφόρος

ΛΕΣΒΟΣ:

Με μια  συναυλία που θα είναι ένα μουσικό υπερθέαμα ήχου και εικόνας! Αυτό που έχει ετοιμάσει για εσάς δεν έχει προηγούμενο!! Μία υπερπαραγωγή από αυτές που μόνο εκείνος ξέρει να δημιουργεί, γεμάτη απρόβλεπτες εκπλήξεις και μοναδικές στιγμές!Μη χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία να απολαύσετε την Απόλυτη Φωνή της ελληνικής μουσικής σκηνής σε μια συναυλία που θα θυμάστε για χρόνια!!!
Ο Νίκος Οικονομόπουλος αποτελεί έναν από νεότερους αστέρες της Ελληνικής μουσική σκηνής, τραγουδώντας σε αυθεντικούς λαϊκούς τόνους και έχοντας διεξάγει συναυλίες σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε πολλές χώρες του εξωτερικού.
Ξεκίνησε να πρωτοεμφανίζεται σε μπουζούκια της Πάτρας, της πατρίδας του, ενώ μετά την επιτυχία και αναγνώρισή του στο ριάλιτι σόου “Dream Show” του Alpha ξεκίνησε να τραγουδάει σε πίστες και νυχτερινά κέντρα της Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Η ανοδική του πορεία συνεχίζεται μέχρι και σήμερα με τις εμφανίσεις του να δημιουργούν το αδιαχώρητο.
Σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε στο πιο φαντασμαγορικό event του φετινού καλοκαιριού!!!
Ώρα προσέλευσης 23:00 μ.μ.

Latest..

Μάστιγα οι ψευδείς κατηγορίες για πρώην ζευγάρια. Υπόθεση με πάνω από 100 μηνύσεις στο Βόλο και πάνω από 50 μηνύσεις στην Λήμνο.

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]