Ο Γιάννης Καράμαλης για την υποψηφιότητα του με την Παράταξη “ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ” του Γιάννη Γαλουζή (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

Σήμερα Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023, ο Γιάννης Καράμαλης ,ιδιοκτήτης της “Γεωπονικής Καλύμνου” μας μίλησε για την υποψηφιότητα του με την Παράταξη “ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ” του Γιάννη Γαλουζή στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.
Ο Γιάννης Καράμαλης. μεταξύ άλλων ανέφερε:
Νομίζω ότι η παρουσία μου τα τελευταία 15 χρόνια έχει αποδείξει τη πετυχημένη πορεία μου ως επιχειρηματίας και σαν άνθρωπο της κοινωνίας, μέσα από την προσφορά και τη συλλογικότητα. Δεν πιστεύω ότι χρειάζεται να αποδείξω κάτι άλλο, μετά από τόσα χρόνια, έχω δείξει ότι έχω συνεργαστεί με όλες τις Δημαρχίες τέλεια, έχω βοηθήσει, έχω υπάρξει μέσα σε συλλογικότητες ανεξάρτητα κομματικών ταυτοτήτων, ποιός ήταν Δήμαρχος, ποιός ήταν Αντιδήμαρχος και οτιδήποτε. Πιστεύω ότι όταν λειτουργούμε συλλογικά ,δημιουργούμε για το καλό του τόπου. Αυτό είναι το πολύ βασικό. Άλλωστε όλοι παλεύουμε για να έχουμε μία καλύτερη ζωή για τα παιδιά μας. Έχω 2 παιδιά που μεγαλώνουν στην Κάλυμνο και για αυτά παλεύουμε για τα παιδιά μας για να έχουμε μία καλύτερη ποιότητα ζωής.
Πήρα μία απόφαση ,μετά από πάρα πολύ σκέψη, μία επιλογή πολύ δύσκολη γιατί και λόγω φόρτου εργασίας και λόγω κάποιων θεμάτων που τρέχουν στην προσωπική μου ζωή, αλλά πιστεύω ότι είναι ο καιρός να ασχοληθώ και να αφοσιωθώ και στα τοπικά γιατί έχει ανάγκη ο τόπος βλέπω, από νέα παιδιά και νέες πρακτικές. Λείπουν οι νέες πρακτικές που τις βλέπω σε άλλα νησιά που επισκέπτομαι και εργάζομαι και είναι κρίμα ένα τέτοιο νησί ,ένας τέτοιος πλούτος να μένει πίσω.
Η επιλογή που έκανα, οφείλεται κυρίως στα άτομα που συνεργάζομαι τόσα χρόνια, τα οποία βρίσκονται μέσα στην Παράταξη του κ. Γαλουζή. Άνθρωποι με τους οποίους έχω συνεργαστεί έχω δουλέψει μαζί τους, που έχουμε συζητήσει που έχουμε προγραμματίσει ,που έχουμε κάνει πράξη κάποια πράγματα ,έξω από την τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και μέσα. Μέσα από συλλογικότητες και μέσα από την αυτοδιοίκηση ,οπότε όταν θέλεις να βοηθήσεις τον τόπο σου θα πρέπει να το κάνεις μαζί με τους συνεργάτες που μπορείς να συνεννοηθείς και να δουλέψεις σωστά. Αυτός είναι ο βασικός λόγος που διάλεξα την Παράταξη του Γιάννη Γαλουζή.
Θέλω να διευκρινίσω γιατί ακούγονται πολλά τις τελευταίες ημέρες και να κλείσω με όλα αυτά, ότι δεν έπαιξε κανένα ρόλο καμία κομματική ταυτότητα, σε όλα αυτά που αποφάσισα να κάνω. Πιστεύω ότι η κομματική ταυτότητα πρέπει να μένει τελευταία όταν αφορά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Γνωρίζετε ότι είμαι ένα κομματικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας από την εποχή που είμαι φοιτητής και δεν έγινα τώρα. Ήταν μία απόφαση που καμία σχέση, θέλω να ξεκαθαρίσω και θέλω να αποφύγω οποιαδήποτε παρεξήγηση με τον κόσμο και δεν θέλω να περάσω κάποιο λάθος μήνυμα. Ασχολούμαι με την τοπική αυτοδιοίκηση γιατί θέλω να βοηθήσω τον τόπο ξεκάθαρα, έχω τις δυνάμεις ,έχω ανθρώπους που θέλουν να με βοηθήσουν και θέλουν να βοηθήσουν το νησί, απλά να ξέρετε μπορεί να χτύπαγαν και πόρτες και να μην άνοιγαν οι πόρτες και είναι καλό αν έχουμε ανθρώπους που αν μπορούν να συζητήσουν και να συνεννοούνται και για αυτό το λόγο κιόλας, δεν ήθελα να δημιουργήσω προβλήματα ούτε στο κόμμα ούτε στους συνεργάτες μου μέσα στην Τοπική της ΝΔ, δήλωσα και την παραίτηση μου από την Τοπική της ΝΔ .Δεν θέλω να δεσμεύσω κανένα, δεν θέλω να φέρω σε δύσκολη θέση κανένα και δεν θέλω να προσβάλλω και κανέναν. Είναι πολύ ξεκάθαρο ότι βοηθάω τόσα χρόνια, ανεξάρτητα κομμάτων και θα συνεχίσω έτσι να κάνω. Προσπαθούμε για το καλό του τόπου και να ξέρετε ότι τα παιδιά μας θα τον βρούν μπροστά τους. Σας ευχαριστώ πολύ.
Δείτε το video που ετοίμασε ο Μάμας Χαραμαντάς
Ο Γιάννης Καράμαλης για την υποψηφιότητα του με την Παράταξη “ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ” του Γιάννη Γαλουζή
Watch this video on YouTube

Latest..

Στο Λιβαδοχώρι ξενύχτησαν οι αγρότες της Λήμνου. Σήμερα Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου κάθοδος στην Μύρινα.

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]