Γιατί Είναι Σημαντικό να Επιλέγετε Ποιοτικά και Άνετα Παπούτσια Εργασίας

ΛΕΣΒΟΣ:

Κάθε εργασία έχει τις ιδιαιτερότητες και τις δυσκολίες της. Παρ’ όλα αυτά, όλες οι στολές εργασίας θα πρέπει να περιλαμβάνουν και ποιοτικά παπούτσια εργασίας. Τα άκρα σας είναι ιδιαίτερα εκτεθειμένα στις δύσκολες περιβαλλοντικές συνθήκες και ενδέχεται να επηρεάσουν τη συνολικά σας απόδοση.Υπάρχουν πολλοί λόγοι που καθιστούν τα παπούτσια εργασίας απαραίτητα και η ασφάλειά σας είναι ίσως ο σημαντικότερους απ’ αυτούς. Παρακάτω, θα μάθετε γιατί πρέπει να επενδύσετε σ’ ένα άνετο ποιοτικό ζευγάρι.
#1 Σας Προσφέρουν Σταθερότητα
Ένα σημαντικό πλεονέκτημα που έχουν τα παπούτσια εργασίας είναι ότι έχουν σχεδιαστεί για ν’ αντιμετωπίζουν όλες τις πιθανές συνθήκες. Τα περισσότερα σχέδια είναι εξοπλισμένα με αντιολισθητικές σόλες. Έτσι, σας βοηθούν να διατηρήσετε την ισορροπία σας ανεξάρτητα από το υλικό και τις συνθήκες του εδάφους. Μ’ αυτό τον τρόπο μειώνουν τα πιθανά ατυχήματα κατά τη διάρκεια των εργασιών.
#2 Προστατεύουν τα Δάχτυλα
Ένα ακόμα μεγάλο προτέρημα αυτής της κατηγορίας υποδημάτων είναι η ασφάλεια που σας παρέχουν. Πολλά σχέδια παπουτσιών ασφαλείας είναι εξοπλισμένα με κάποιο προστατευτικό δαχτύλων, το οποίο συνήθως είναι μεταλλικό. Αυτό το προστατευτικό δημιουργεί ένα στιβαρό κάλυμμα για τα δάχτυλά σας, ακόμα κι αν πέσει μεγάλο βάρος πάνω τους.
#3 Στηρίζουν Ολόκληρο το Σώμα
Ακόμα ένας λόγος για να επενδύσετε σ’ ένα ποιοτικό ζευγάρι παπουτσιών εργασίας είναι για να προστατεύσετε τη μέση και τις αρθρώσεις σας. Ακόμα κι αν δεν το αντιλαμβάνεστε άμεσα, η ορθοστασία επιβαρύνει αυτά τα σημεία του σώματός σας. Για να έχετε την καλύτερη δυνατή στήριξη, αναζητείστε ανατομικά παπούτσια που θα στηρίζουν το πόδια σας και θα σας βοηθήσουν να έχετε καλύτερη στάση σώματος.
#4 Είναι Ανθεκτικά Ακόμα και στις πιο Αντίξοες Συνθήκες
Τα παπούτσια εργασίας έχουν σχεδιαστεί για ν’ αντέχουν ακόμα και στις πιο αντίξοες περιβαλλοντικές συνθήκες. Αρχικά, είναι εξοπλισμένα με ειδικές σόλες και επιφάνειες που δεν αφήνουν την υγρασία να περάσει στο εσωτερικό. Έτσι, μπορείτε να τα φοράτε στη βροχή και το χιόνι χωρίς να βρέχεται το πόδι σας. Επιπλέον, υπάρχουν ειδικά παπούτσια που είναι αντιστατικά ώστε να είναι ασφαλή σε επικίνδυνους χώρους εργασίας.
Τα σωστά υποδήματα σας εγγυώνται προστασία, ασφάλεια και άνεση κατά τη διάρκεια της εργασίας σας. Βρείτε ποικιλία ποιοτικών παπουτσιών εργασίας στη Stenso. 

Latest..

Λήμνος : Χωρίς τραυματισμούς το τροχαίο στο Μούδρο….με σοβαρές υλικές ζημιές .(φωτο)

ΛΗΜΝΟΣ: Χωρίς τραυματισμούς αλλά με σοβαρές υλικές ζημιές το τροχαίο πριν από λίγο στην επαρχιακή οδό Μύρινας Μούδρου λίγο έξω από το Μούδρο. Στο ατύχημα ενεπλάκησαν τρία οχήματα , … [Read More...]

Συμβαίνει τώρα : Τροχαίο στον Μούδρο με τρία αυτοκίνητα …. ευτυχώς χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς.

ΛΗΜΝΟΣ: Ατύχημα πριν από λίγη ώρα στην επαρχιακή οδό  προς Μούδρο στο ύψος του καταστήματος “Μακρή” .Πληροφορίες αναφέρουν για εμπλοκή τριών οχημάτων, αλλά ευτυχώς χωρίς … [Read More...]