ΛΕΣΒΟΣ:
Πολυπληθή ήταν τα εκτενή δημοσιεύματα από τα μεγαλύτερα Πανελλαδικά Μέσα Ενημέρωσης που φιλοξένησαν και πρόβαλαν σε χιλιάδες αναγνώστες τους ,το νησί της Λέσβου ως έναν από τους πλέον ελκυστικούς τουριστικούς προορισμούς της χώρας .Η τεράστια αυτή προβολή ήταν αποτέλεσμα της δημοσιογραφικής αποστολής που οργάνωσε για άλλη μια φορά με μεγάλη επιτυχία η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου τον περασμένο Μάιο στην Λέσβο, με κύριο σκοπό να προβάλει αλλά και να εδραιώσει το νησί ανάμεσα στις πρώτες προτιμήσεις των Ελλήνων τουριστών και όχι μόνο.
Να σημειωθεί ότι στην αποστολή συμμετείχε και η γνωστή σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η οποία έχει ανακηρυχθεί Γαστρονομική Πρέσβειρα Βορείου Αιγαίου. Η σεφ μαγείρεψε με τις γυναίκες της Αγιάσου ενώ μοιράστηκε και διαφήμισε την εμπειρία της μέσω του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤΕΝΝΑ και συγκεκριμένα της εκπομπής «Πρωινό», με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα.
Αναλυτικά μεγάλα αφιερώματα δημοσιεύτηκαν σε *Πρώτο Θέμα, Καθημερινή, Δημοκρατία, Espresso, Travel.Gr, OLIVE magazine, Athinorama, asisters.gr, , ΕΡΤ. thetoc,,iefimerida , REAL, Βραδινή , Εφημερίδα των Συντακτών, Ελεύθερος Τύπος.
Παρακάτω παραθέτουμε και επισυνάπτονται ορισμένες από τις δημοσιεύσεις που έγιναν:
Real News 16/5/2023
/>
Καθημερινή 16/5/2023
/>
Vradini.gr 5/6/2023
/>
Argiro.gr
/>
/>
/>
Iefimerida.gr 20/05/2023
olivemagazine 26/ 5/2023
Γιατί η γαστρονομία της Λέσβου είναι μια εμπειρία που μένει στη μνήμη: πιάτα, προϊόντα και συνταγές
Αμυγδαλωτά Mυτιλήνης
Η εμβληματική βασιλόπιτα της Aγιάσου
ertnews.gr 30/5/2023
Λέσβος: Το νησί των χιλιάδων αποχρώσεων
Travel.gr 5/6/2023
Λέσβος: Ένα ανεξερεύνητο πολύτιμο νησί
Δείτε επίσης μερικά δημοσιεύματα στα επισυναπτόμενα αρχεία – Δείτε και το βίντεο από την εκπομπή του ANT1