Γιώργος Γιαννιάς: Βαρύ πένθος για τον τραγουδιστή – Πέθανε ο πατέρας του

ΚΩΣ:

Ο Γιώργος Γιαννιάς έχασε τον πατέρα του, ο οποίος πέθανε μετά από πολύχρονη ασθένεια στα 77 του χρόνια.
Μέσα από μια δημοσίευση στον λογαριασμό του στο Instagram, ο γνωστός τραγουδιστής επικοινώνησε τον θάνατο του αγαπημένου του πατέρα σε ηλικία 77 ετών.
Συγκεκριμένα ο Γιώργος Γιαννιάς ανέφερε στην δημοσίευσή του:
«Μεγάλε μου και τεράστιε άνθρωπέ μου.. Πατέρα μου μοναδικέ και ανεπανάληπτε! Λατρεία μου μεγάλη, μακάρι να έχουν και άλλοι την τύχη να έχουν Πατέρα σαν εσένα.. πέταξες ψηλά λιοντάρι μου και τα έκανες όλα όπως έπρεπε για όλους μας!
..ακόμα τα σχεδίασες όλα σαν να ήξερες ακριβώς το πότε έπρεπε να φύγεις ψηλά, πάντα ήξερες και προέβλεπες τα πάντα..
πάλεψες τόσο δυνατά από τα 40 σου χρόνια και έφτασες 77 ενώ μαθηματικά ιατρικά σε είχαν ξεγραμμένο από την αρχή ότι δε θα την έβγαζες, όμως εσύ τους τρέλανες όλους μεγάλε μου έσπασες όλα τα κοντέρ.. Ήσουν και θα είσαι ένα θαύμα..
Εμείς η οικογένεια σου δε βρίσκουμε λόγια ακόμα και τώρα να βρούμε λέξεις που να χωράνε και να περιγράφουν την ΛΑΤΡΕΙΑ που σου έχουμε και θα σου έχουμε για πάντα μέχρι να ξαναβρεθούμε..δάσκαλε μου,δυναμή μου,στηριγμα μου και ΠΡΟΤΥΠΟ μου να έχεις καλό ταξίδι και να μας περιμένεις στο Παράδεισο..
Θα ‘σαι πάντα εδώ, στο ορκιζόμαστε στο Θεό..ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ. Εγώ η μανούλα μας ο τσαμπίκος μας και η σεβούλα μας. Πέτα ψηλά ΜΕΓΑΛΕ ΜΟΥ και ξεκουράσου..»
Δείτε την ανάρτηση:

Latest..

Ανοιχτή επιστολή της Νικητάδαινας (Νίκης) Ρεϊση, υποψήφιας δημοτικής συμβούλου με την Παράταξη “ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ ” του Γιάννη Γαλουζή.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:      Αγαπητοί μου, φίλες και φίλοι, Η μέρα που ως συνειδητοποιημένοι πολίτες και με τις αρχές  της δημοκρατίας,θα ασκήσουμε το εκλογικό … [Read More...]