Γιώργος Νικητιάδης: …και στην Κάλυμνο τα πράγματα θα ανατραπούν, δεν μπορεί το ΠΑΣΟΚ να είναι το 4ο κόμμα (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

Με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση των δυνάμεων του ΠΑΣΟΚ, συνεχίζει την περιοδεία του στα νησιά της ΠΕ Καλύμνου, ο υποψήφιος βουλευτής και  τ. υφυπουργός Πολιτισμού Τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης.
Μετά την επίσκεψη του σε Πάτμο και Λέρο από την Παρασκευή βράδυ, βρίσκεται στην Κάλυμνο.
Σήμερα Σάββατο 10 Ιουνίου 2023, μεσημέρι, με το φακό του kalymnos-news.gr, συναντήσαμε το Γιώργο Νικητιάδη στο Μασούρι Καλύμνου. Μαζί του η συνυποψήφια του, στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, Κατερίνα Γαβαλά.
Η Κατερίνα Γαβαλά, σε μία σύντομη τοποθέτηση της εξέφρασε την αισιοδοξία της, ότι η εκλογική διαδικασία στις 25 Ιουνίου 2023 θα δώσει εκείνο το ποσοστό που θα επιτρέψει το ΠΑΣΟΚ να είναι στη Βουλή με το Γιώργο Νικητιάδη που είχε εκλεγεί και στις προηγούμενες εκλογές και με ένα ποσοστό που θα είναι σαφώς μεγαλύτερο, με περισσότερη δύναμη σε ότι αφορά τη διεκδίκηση, μιας διαφορετικής αντιπολίτευσης και πολιτικής από πλευράς κοινοβουλίου.
Στη συνέχεια μας μίλησε ο Γιώργος Νικητιάδης . Όπως είπε, αρχίζουμε για την επανεκλογή, αλλά κυρίως για να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ τόσο στην επικράτεια, αλλά και ειδικότερα στη Δωδεκάνησο, όπου εκτιμώ ,ότι μετά τις εκλογές της 25ης Ιουνίου θα κατακτήσουμε τη 2η θέση και θα ανεβάσουμε τα ποσοστά μας.
Η αισιοδοξία του αυτή όπως τόνισε, πηγάζει από τις επισκέψεις του σε όλα τα νησιά, όπου συναντά ένα θερμό κλίμα, αλλά και την επανάκαμψη και επιστροφή αρκετού κόσμου στο ΠΑΣΟΚ. Σίγουρα ανέφερε, ακόμη κι αν δεν είμαστε αριθμητικά η αξιωματική αντιπολίτευση στην επόμενη Βουλή, σίγουρα θα είμαστε η ουσιαστική αξιωματική αντιπολίτευση, αυτή που θα αντιπαρατίθεται με επιχειρήματα στη Νέα Δημοκρατία, αυτή που θα ελέγχει με σοβαρότητα την εξουσία, αυτή που θα καταθέτει προτάσεις εποικοδομητικές για να προχωρήσει η Χώρα και που θα συναινεί όταν αυτό απαιτείται και να λύνονται τα προβλήματα.
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το χαμηλό ποσοστό που πήρε το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της 21ης Μαϊου 2023 στην Κάλυμνο, ο Γιώργος Νικητιάδης είπε:
Η Κάλυμνος πράγματι κάποτε ήταν ένα “καταπράσινο νησί” με ποσοστά απίστευτα υψηλά για το ΠΑΣΟΚ. Η άποψη μου, η δική μου ανάλυση, λέει ότι τα αποτελέσματα και το 2019 αλλά και τα τωρινά, οφείλονται αποκλειστικά και μόνο, στον τρόπο που δραστηριοποιούνται οι δημοτικές Παρατάξεις. Αν οι δημοτικές Παρατάξεις μπορούσαν να απεγκλωβιστούν από το θέμα το πολιτικό ,από την επιλογή τους για τις εθνικές εκλογές, τότε τα πράγματα θα ήταν τελείως διαφορετικά .Θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει υποψήφιος εκτός του ΚΚΕ στις δημοτικές εκλογές που να μην προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ. Θεωρώ λοιπόν ότι οι ενδοπαραταξιακές διαμάχες είναι αυτές που οδήγησαν σε μέτωπα ,που δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα και από την άλλη υπήρχαν υποψήφιοι από Κάλυμνο άλλων κομμάτων που λογικό ήταν να προσελκύσουν κάποιους ψήφους. Τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Θεωρώ ότι και στην Κάλυμνο τα πράγματα θα ανατραπούν ,δεν μπορεί το ΠΑΣΟΚ να είναι 4ο κόμμα και δεν μπορεί ο ένας στους δύο Δωδεκανησίους και Καλύμνιους να είναι Νεοδημοκράτης και ό άλλος να είναι όλα τα υπόλοιπα κόμματα.
Κλείνοντας ο Γιώργος Νικητιάδης επισήμανε ότι στις εκλογές τςη 25ης Ιουνίου ψηφίζουμε μόνο κόμμα και δεν βάζουμε σταυρό.
Να σημειώσουμε ότι ο Γιώργος Νικητιάδης είναι πρώτος στη λίστα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, θέση που είχε καταλάβει στις εκλογές της 21ης Μαϊου και εφόσον το κόμμα του διατηρήσει τη μία βουλευτική έδρα, θα επανεκλεγεί βουλευτής.
Δείτε όλη τη συνέντευξη, στο video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς.
10-6-2023 Ο Γιώργος Νικητιάδης βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Κάλυμνο
Watch this video on YouTube

Latest..