Γιορτή της Μητέρας – Συμμετοχή του Περιφερειακού Τμήματος Μυτιλήνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην εκδήλωση «Τρέξε για τη ζωή»

ΛΕΣΒΟΣ:

Στην εκδήλωση για την Γιορτή της Μητέρας «Τρέξε για τη ζωή» που διοργάνωσαν χθες Κυριακή 12 Μαΐου 2024 στην περιοχή Τσαμάκια στην πόλη της Μυτιλήνης ο Σύλλογος Δρομέων Λέσβου «Lesvos Runners» και ο Δήμος Μυτιλήνης, συμμετείχε το Περιφερειακό Τμήμα Μυτιλήνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.   Οι Εθελόντριες Κοινωνικής Πρόνοιας του Περιφερειακού Τμήματος υποστήριξαν με την ενεργό συμμετοχή τους τις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της εκδήλωσης, στην οποία συμμετείχαν συνολικά 18 εθελοντικές οργανώσεις & σύλλογοι του νησιού.
   Ο Πρόεδρος κ. Θεόδωρος Βαλσαμίδης & τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Περιφερειακού Τμήματος Μυτιλήνης Ε.Ε.Σ. συγχαίρουν τον Σύλλογο Δρομέων Λέσβου για την εξαιρετική πρωτοβουλία, καθώς και όλες τις οργανώσεις & συλλόγους που συμμετείχαν στην πολύ όμορφη εκδήλωση και εύχονται χρόνια πολλά στις μητέρες όλου του κόσμου, αφιερώνουν δε την χθεσινή ημέρα στις ακούραστες μητέρες εθελόντριες που παραμερίζουν καθημερινά τα δικά τους προβλήματα προκειμένου να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο.

Latest..

Μήνυμα Επάρχου Π.Ε. Καλύμνου Μανώλη Μουσελλή προς τους μαθητές που συμμετέχουν στις πανελλήνιες εξετάσεις.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Για να μπορούν να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιούμε αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα … [Read More...]

Το Σάββατο 1/6 η παρουσίαση του νέου βιβλίου του αρχαιολόγου Μιχάλη Κουτελλά: “Το ιστορικό Ανέγερσης και λειτουργίας του Επαρχιακού Μεγάρου Καλύμνου”-Έπαινοι σε μαθητές που διακρίθηκαν στο”Young Business Talents”

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: <!– Error: wp_booster error:td_api_base::get_key : a component with the ID: single_template_9 Key: show_featured_image_on_all_pages is not … [Read More...]