Χ. ΓΙΩΤΗΣ (ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ) ΣΤΟΝ REALFM: ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ Η ΑΓΝΟΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΧΙΟΣ :
Ο Χαράλαμπος Γιώτης, υποψήφιος ευρωβουλευτής με το κόμμα «ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ – Πρόδρομος Εμφιετζόγλου», Αντισυνταγματάρχης Πυροβολικού (ε.α.), εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος στην Αθήνα καθώς και επικεφαλής της παράταξης του Ηλία Κασιδιάρη «ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ» έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή του κ. Παπαγιάννη στον ραδιοφωνικό σταθμό RealFM.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για ποιο λόγο επέλεξε το συγκεκριμένο κόμμα για να είναι υποψήφιος, εξήγησε ασκώντας σκληρή κριτική στα υπόλοιπα πατριωτικά κόμματα, ότι αποτελούν ουσιαστικά παρακλάδια της Νέας Δημοκρατίας. Συγκεκριμένα, για την κα. Λατινοπούλου σχολίασε πως είναι ένας «αρσενικός Βελόπουλος».

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στον υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας και γνωστό δημοσιογράφο Γιώργο Αυτιά, ο οποίος συμμετείχε επίσης στη συζήτηση, δήλωσε πως η Ευρώπη δεν είναι οικονομία και τράπεζες όπως αναφέρει ο υποψήφιος της ΝΔ, αλλά είναι οι άνθρωποι.

Επίσης, σχολίασε τη δήλωση του συνυποψηφίου του, ο οποίος είπε πως δεν γνωρίζει για τα εθνικά θέματα και θα τα μάθει στην ευρωβουλή, αντιγράφοντας έτσι την εξίσου υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία κα. Μελέτη.

Latest..

Σύσκεψη εργασίας του Δημάρχου Μυτιλήνης Παναγιώτη Χριστόφα με την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη με τη συμμετοχή Αντιδημάρχων και υπηρεσιακών στελεχών

ΛΕΣΒΟΣ: Ευρεία σύσκεψη εργασίας μεταξύ του Δημάρχου Μυτιλήνης Παναγιώτη Χριστόφα και της Υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης 18 Ιουνίου στην … [Read More...]