ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΣΤΗ ΧΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΧΙΟΣ :
Η πολιτική σκηνή της Χίου φαίνεται να δοκιμάζεται από έντονες γκρίνιες και παράπονα εξαιτίας του παραγκωνισμού των κομματικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας και της Νομαρχιακής Επιτροπής της. Το ζήτημα άρχισε να παίρνει διαστάσεις κατά την πρόσφατη επίσκεψη του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο νησί.

Παρά το γεγονός ότι η επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη είχε σημαντικό πολιτικό χαρακτήρα εν όψει των ευρωεκλογών και σε απάντηση της επίσκεψης Κασσελάκη , στην αρχική της ατζέντα δεν περιλαμβανόταν καμία συνάντηση με τα μέλη της Νομαρχιακής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας. Αντίθετα, είχε προγραμματιστεί επίσκεψη στην Περιφέρεια με τους “αντάρτες” της Νέας Δημοκρατίας, γεγονός που προκάλεσε απογοήτευση στα τοπικά κομματικά στελέχη.

Η κατάσταση επιδεινώθηκε κατά την επίσκεψη της ευρωβουλευτή, Μαρίας Σπυράκη στη Χίο. Η κ. Σπυράκη συνοδευόταν από τους γνωστούς τοπικούς πολιτικούς Μανωλάκη και Λεγάτο, αλλά δεν προγραμματίστηκε συνάντηση με γνωστά κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. Αυτή η ενέργεια θεωρήθηκε από πολλούς ως ένδειξη αδιαφορίας και παραγκωνισμού των τοπικών στελεχών, προκαλώντας έντονη δυσαρέσκεια.

Η αντίδραση των τοπικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας δεν άργησε να έρθει. Πολλά μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής εξέφρασαν ανοιχτά την απογοήτευσή τους για τον τρόπο που χειρίστηκε η κεντρική διοίκηση το ζήτημα, θεωρώντας ότι οι τοπικές κομματικές οργανώσεις πρέπει να έχουν σημαντικό ρόλο και λόγο στις επισκέψεις υψηλόβαθμων στελεχών και αξιωματούχων του κόμματος.

Οι φήμες περί παραγκωνισμού έχουν ήδη δημιουργήσει ανησυχία για την εσωτερική συνοχή και την αποτελεσματικότητα της κομματικής οργάνωσης στο νησί. Πολλοί πιστεύουν ότι τέτοιου είδους ενέργειες υπονομεύουν την ενότητα και την αλληλεγγύη που είναι απαραίτητες για την επιτυχή λειτουργία και προώθηση των πολιτικών στόχων του κόμματος σε τοπικό επίπεδο εν όψει των ευρωεκλογών.

Latest..

Μήνυμα Επάρχου Π.Ε. Καλύμνου Μανώλη Μουσελλή προς τους μαθητές που συμμετέχουν στις πανελλήνιες εξετάσεις.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Για να μπορούν να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιούμε αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα … [Read More...]

Το Σάββατο 1/6 η παρουσίαση του νέου βιβλίου του αρχαιολόγου Μιχάλη Κουτελλά: “Το ιστορικό Ανέγερσης και λειτουργίας του Επαρχιακού Μεγάρου Καλύμνου”-Έπαινοι σε μαθητές που διακρίθηκαν στο”Young Business Talents”

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: <!– Error: wp_booster error:td_api_base::get_key : a component with the ID: single_template_9 Key: show_featured_image_on_all_pages is not … [Read More...]