Γνωμοδοτήσεις για τέσσερις πλωτές εξέδρες στην Κω

ΚΩΣ:

Τέσσερις γνωμοδοτήσεις για πλωτές εξέδρες εγκρίθηκαν από τους αρμόδιους φορείς, προς τοποθέτηση σε θαλάσσιες περιοχές της Κω.
Ειδικότερα, ο δήμος Κω γνωμοδότησε θετικά για την τοποθέτηση πλωτής εξέδρας για εποχιακή χρήση, ως σημείο εκκίνησης και στάθμευσης μηχανοκίνητων και μη θαλασσίων μέσων αναψυχής, στη θαλάσσια περιοχή Καρδάμαινα της Κω, δίπλα στο ξενοδοχείο Akti Palace.
Παράλληλα, ο δήμος Κω γνωμοδότησε θετικά για την τοποθέτηση πλωτής εξέδρας για εποχιακή χρήση, ως σημείο εκκίνησης και στάθμευσης μηχανοκίνητων και μη θαλασσίων μέσων αναψυχής, στη θαλάσσια περιοχή Καρδάμαινα της Κω, δίπλα στο ξενοδοχείο Mitsis Selection Blue Domes.
Περαιτέρω, ο δήμος Κω γνωμοδότησε θετικά για την τοποθέτηση πλωτής εξέδρας για εποχιακή χρήση, ως σημείο εκκίνησης και στάθμευσης μηχανοκίνητων και μη θαλασσίων μέσων αναψυχής, στη θαλάσσια περιοχή Καρδάμαινα της Κω, δίπλα στο ξενοδοχείο Atlantica Mikri Poli Kos.
Τέλος, ο δήμος Κω γνωμοδότησε θετικά για την τοποθέτηση πλωτής εξέδρας για εποχιακή χρήση, ως σημείο εκκίνησης και στάθμευσης μηχανοκίνητων και μη θαλασσίων μέσων αναψυχής, στη θαλάσσια περιοχή Καρδάμαινα της Κω, δίπλα στο ξενοδοχείο Porto Bello Royal.
tornosnews.gr

Latest..

Οι γιατροί της Κω προσβεβλημένοι από την στάση των τοπικών αρχών που συμμετείχαν στην τηλεδιάσκεψη με το υπ. υγείας | «Κατεβάζουν ρολά» την Τετάρτη

ΚΩΣ: Αναμένεται να «κατεβάσουν ρολά» οι Ιατροί της Κω την Τετάρτη 24 Ιουλίου . «Άδικη η στάση της περιφέρειας , της Ένωσης … [Read More...]