Γνωρίστε το “Αρωμα Χίου” στο… Σύνταγμα

ΧΙΟΣ :

Η πρώτη καλοκαιρινή δράση για την προώθηση της Χίου ξεκινά σήμερα. Το Επιμελητήριο Χίου σε συνεργασία με το Φορέα Τουρισμού Χίου, το Δήμο και την περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, πραγματοποιούν την έκθεση “Άρωμα Χίου”, που θα διεξαχθεί στο Μετρό Συντάγματος από σήμερα Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή 23 Ιουνίου.
Είκοσι εταιρείες με τοπικά προϊόντα, ένα e-shop με τοπικά προϊόντα αλλά και με περίπτερο των διοργανωτών οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία από τις 12.00 το μεσημέρι της Δευτέρας να γευτούν τοπικά προϊόντα και να έρθουν σε γνωριμία με τις ομορφιές των νησιών της Χίου, των Ψαρών και των Οινουσσών.

Τα εγκαίνια της δράσης θα διεξαχθούν αύριο Τρίτη 20 Ιουνίου στις 18:30, ενώ θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες και σχετικά specialevents τα οποία αφορούν:
Cocktail Event Τετάρτη 21/6, 18:30
Μουσική αφήγηση και αισθητηριακό παιχνίδι από την ομάδα έκφρασης ΑΕΡΙΚΟ Πέμπτη 22/6, 18:30
Ξενάγηση στη χλωρίδα της Χίου και παρασκευή αφεψημάτων Παρασκευή 23/6, 18:30
Η αναβίωση της παραγωγής του Αριούσιου Οίνου της Χίου από την ΑΡΙΟΥΣΙΟΣ Α.Ε. Παρασκευή 23/6, 19:30

Προηγούμενο άρθρο78χρονος λουόμενος έχασε τη ζωή τουΕπόμενο άρθρο“Επικήδειος”, με αφορμή το ναυάγιο των προσφύγων στην Πύλο

Latest..

Χουλιγκανισμός στην Ευρώπη: Τα αιματηρά περιστατικά που οδήγησαν σε μηδενική ανοχή και υπερσύγχρονους νόμους

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]