Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου : Μαθητές έβαψαν αίθουσες του σχολείου!

ΛΗΜΝΟΣ: Ο εθελοντισμός μαθαίνεται στην πράξη και στο σχολείο μας κάνουμε ένα βήμα κάθε φορά. Τη φετινή χρονιά οι όμιλοι των «Εθελοντών» και «Κοινωνιολόγων»  που λειτούργησαν κατάφεραν να αφήσουν ένα ισχυρό αποτύπωμα. 

Δύο από τις αίθουσες διδασκαλίας του σχολικού κτηρίου εξωραΐστηκαν  και απέκτησαν θεματικό χαρακτήρα ως η «αίθουσα των Μαθηματικών» και η «αίθουσα των Γαλλικών». 

Με υπομονή, επιμονή, καλλιτεχνική διάθεση και πολύ κέφι η εθελοντική εργασία των μαθητικών ομάδων, υπό τον συντονισμό και την καθοδήγηση των  υπεύθυνων εκπαιδευτικών τους, άλλαξαν σταδιακά την όψη της τάξης τους με τη βοήθεια των χρωμάτων και των αντικειμένων. 
Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί: Σταμπουλίδου Σταματία, Σταματόπουλος Χρήστος, Καραογλάνη Χριστίνα, Περιστέρη Έλενα, Πανσεληνάς Δημήτρης.

Η σχολική κοινότητα του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου ευχαριστεί θερμά τους μαθητές  και τους εκπαιδευτικούς για την ευγενική τους προσφορά προς το σχολείο και είναι βέβαιο ότι η «υπογραφή» τους θα παραμείνει ως ζωντανό παράδειγμα για τις επόμενες σχολικές χρονιές που θα έρθουν.

Ακολουθήστε το LimnosReport.gr – στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Latest..

Συμβαίνει τώρα : Τροχαίο στον Μούδρο με τρία αυτοκίνητα …. ευτυχώς χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς.

ΛΗΜΝΟΣ: Ατύχημα πριν από λίγη ώρα στην επαρχιακή οδό  προς Μούδρο στο ύψος του καταστήματος “Μακρή” .Πληροφορίες αναφέρουν για εμπλοκή τριών οχημάτων, αλλά ευτυχώς χωρίς … [Read More...]